Οι 4 καλύτερες ομάδες της χώρας στην κατηγορία Κ20 γυναικών, μεταξύ αυτών και ο ΟΦΗ, δίνουν ραντεβού, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, 9-11 Μαίου, για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδος!
Την Πέμπτη 8 Μαΐου και ώρα 11:30 π.μ. στην Περιφέρεια Κρήτης, πλατεία Ελευθερίας, (γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου), θα δοθεί συνέντευξη τύπου, για την διοργάνωση, η οποία ανατέθηκε απο την Ομοσπονδία βόλεϊ στην ομάδα του ΟΦΗ, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.
Θα μιλήσουν εκπρόσωποι της Περιφέρειας, της Ομοσπονδίας και των ομάδων, που είναι ο ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός, η Ελπίδα Αμπελοκήπων και η ακαδημία ΔΕΚΑ.
Τα κορίτσια του ΟΦΗ (Νεάνιδες), που για πρώτη φορά στην ιστορία τους, μετέχουν στις 4 καλύτερες ομάδες της χώρας, θα επιδιώξουν να πάρουν μια θέση στο βάθρο.
Γ. Κορτς






























