Ο Εργοτέλης θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2, καθώς υποδέχεται το Σάββατο (30/10, 3μμ), το Αιγάλεω, στο Παγκρήτιο στάδιο.
Παραμονές της πρεμιέρας, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Σουλτάτος, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα στο «Iraklion Bowling Center» και της ευχήθηκε μια καλή σεζόν.
"Ελπίζω φέτος η ομάδα μας να κάνει αυτό που δεν έκανε πέρσι, να την αφήσουν καθώς όλη η Ελλάδα είδε την αδικία του Εργοτέλη" ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ.
"Ξεκινάμε μια χρονιά η οποία ελπίζουμε να φέρει πολλές χαρές στην ομάδα και να υπάρχει υγεία ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε» ανέφερε ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης.
"Ελπίζουμε αν δεν συντρέξουν άλλοι παράγοντες όπως πέρσι η χρονιά να μας βγάλει με πολλά χαμόγελα" το σχόλιο του προέδρου του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργου Στειακάκη.
Δείτε το παρακάτω VIDEO






























