Βροντερό παρών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου γίνεται η πρώτη του ΟΦΗ στην Γ Εθνική, αναμένεται να δώσουν οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας.Αυτό αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν και στην οποία επισημαίνουν τα παρακάτω:
"5 μήνες απραξίας είναι πολλοί!Ήρθε η ώρα να κάνουμε και μεις όπως και η ομάδα μας επανεκκίνηση.Όλοι λοιπόν ας κάνουμε αρχή τη Δευτέρα,στην πρώτη της χρονιάς,δυναμικά και επιβλητικά,να δουν ΟΛΟΙ τι πρόκειται να ακολουθήσει στη διάρκεια της χρονιάς!Είναι απαραίτητο να ξεκινήσουμε δυνατά,να δείξουμε πως είμαστε περαστικοί ακόμα και στις προπονήσεις!!!Άλλωστε επιλογή μας ήταν η Γ,για να βρούμε την υγειά μας,και τις επιλογές μας εμείς τις στηρίζουμε αντρικά,περήφανα,Κρητικά...!!Τη Δευτέρα στις 5:30λοιπόν πάμε να φωνάξουμε ΠΑΡΏΝ,με τις...παρελκόμενες εκπλήξεις...!!!"
Tην επιστολή υπογράφουν οι σύνδεσμοι Snakes 4 Heraklion club,Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος,Πανελλήνιος Σύνδεσμος φίλων Ο.Φ.Η. Νίκος Ξυλούρης,Στέκι φίλων Ο.Φ.Η. Αρχανών,Σητεία club.






























