Στα έμπειρα πόδια του Βασίλη Πλουσή θα στηριχθεί και τη νέα περίοδο ο Ερμής Ζωνιανών στην Γ' Εθνική.
Η ομάδα του Ρεθύμνου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας, για 5η χρονιά, με τον έμπειρο μέσο, ενώ έχει ήδη ανανεώσει και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Βενιζέλος Ανυφαντάκης.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Πλουσή. Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί πρόσωπο-κόσμημα για το σύλλογο αφού έχει αποδείξει τόσο εντός όσο εκτός αγωνιστικού χώρου την ποιότητα που έχει και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος.
Ο Πλουσής θα παραμείνει για πέμπτη συνεχή χρονιά στο σύλλογο και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει βαρόμετρο στην πορεία μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής αλλά και ακόμη ένα σημαντικό πρόσωπο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αφού θα τους προσφέρει πολύτιμη βοήθεια με την εμπειρία του».






























