karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Κέρδισε ο Εργοτέλης και ετοιμάζεται για το παιχνίδι της χρονιάς!

30 Apr 2017 Written by

Ο Εργοτέλης χωρίς να εντυπωσιάσει έκανε το καθήκον του, κερδίζοντας τον Πανθηραικό στο Παγκρήτιο στάδιο με 2-0. Ο Λεάλ στο 27' και ο Καιμακαμούδης στο 89' υπέγραψαν τη νίκη του Εργοτέλη, αλλά καριοχτύπησαν όταν στο 77' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ισοφάριση, αλλά το σουτ του Μυρθιανού σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 75' ο Κατσικοκέρης σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μια φάση που προκάλεσε διαμαρτυρίες, απο πλευράς Εργοτέλη.

Πλέον ο Εργοτέλης αν κερδίσει την Κυριακή στην Κηφισιά (έχει ρεπό ο Ιωνικός) περνάει πρώτος στην βαθμολογία και ενώ θα απομένουν δυο στροφές πριν το φινάλε.

Εργοτέλης: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Μισέλ, Σερτζίνιο (75΄Καϊμακαμούδης), Ρουσάκης (46Γκοτσούλιας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Μίνγκας (60΄Βελλίνης)

Πανθηραϊκός: Μπαμπανιώτης, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Σαββίδης, Λούκας, Κριτσάς (46΄Φύτρος), Μυρθιανός, Περιαλής, Λαζαρίδης (Ζώνας), Γιόνδης (80΄Πάπιτσας).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο Σούλης Παπαδόπουλος  ανέφερε στη συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι: «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα σήμερα και ίσως για αυτό να ήμουν αγχωμένος περισσότερο από ότι έπρεπε. Σαν χθες πριν οκτώ χρόνια είχα χάσει τον αδερφό μου και είναι μια δύσκολη στιγμή αυτή για εμένα και την οικογένειά μου. Τώρα είναι εκεί ψηλά και μαζί με τους γονείς μου, μας βλέπει και μας κατευθύνει…

Θα συμφωνήσω σε όλα με τα όσα είπε ο κ. Παπαματθαιάκης, εκτός από ένα. Για εμάς το πρωτάθλημα κρίνεται κάθε Κυριακή. Αυτό που έρχεται είναι ένα ακόμα κομβικό και σημαντικό παιχνίδι, όπως ήταν και αυτό που δώσαμε σήμερα.

Παίζαμε με μια ομάδα που δεν είχε άγχος, έπαιξε ανοικτά. Ήμασταν τυχεροί στη φάση του δοκαριού, ήρθε το γκολ στο τέλος και πήραμε τη νίκη. Να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την προσπάθεια και τη νίκη τους, αλλά και στον αντίπαλό μας, που είναι μια ομάδα που έπαιξε για την ιστορία της και τους τιμά αυτό».
Ο προπονητής του Πανθηραϊκού Μανόλης Παπαματθαιάκης, ανέφερε ότι «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, όπως είναι κάθε ένα όταν η μια ομάδα καίγεται για το αποτέλεσμα και απέναντί της έχει μια αδιάφορη ομάδα. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που έχει κινδύνους για αυτόν που έχει το στόχο. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη, όπως και κάνουμε, καθώς τώρα κτίζουμε την ιστορία του συλλόγου.

Παρουσιαστήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί, απέναντί μας είχαμε έναν αγχωμένο αντίπαλο, είχαμε κατοχή και μια μεγάλη φάση με το δοκάρι, όμως ο Εργοτέλης είναι μια ποιοτική ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες, έβαλε γκολ και κέρδισε το παιχνίδι.

Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για τον Εργοτέλη μια ομάδα που δεν της λείπει τίποτα. Είναι ένας σύλλογος τον οποίο έχω υπηρετήσει ως ποδοσφαιριστής, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα καθώς τώρα είμαι επαγγελματίας προπονητής και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η επιτυχία της ομάδας μου. Όλο το πρωτάθλημα πιστεύω πως είναι η επόμενη αγωνιστική. Ο Εργοτέλης παίζει στην Κηφισιά και ο Ιωνικός κάνει το ρεπό του. Αν κερδίσει ο Εργοτέλης πιστεύω πως θα είναι πρωταθλητής καθώς είναι το φαβορί και δεν τον έχω ικανό να χύσει την καρδάρα με το γάλα, όπως λέμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H άνοδος περνάει απο την Κηφισιά για τον Εργοτέλη-Δείτε τι έγινε στην Γ' Εθνική

Read 1044 times
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

Terranet Services

stoixim2019

logo rossetti 300dpi