Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Χανιά στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα Κ-20 του Πλατανιά, που διεξήχθη στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.
Υπό τις οδηγίες του Θεόδωρου Γκάτζιου, η ιστορική ομάδα των Χανίων επικράτησε 3-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεχάντρο Μάνιας, ο οποίος σκόραρε δις. Το πρώτο τέρμα μόλις στο 4ο λεπτό με ασύλληπτο σουτ και το δεύτερο στο 41ο λεπτό, με κοντινή προβολή. Απο τις φάσεις του πρώτου ημιχρόνου, ξεχώρισε επίσης το δοκάρι του Χριστιανού Ντούμου στο 37ο λεπτό.
Στην επανάληψη, το σκορ έγινε 3-0 με γκολ του Βαρούχα, ενώ ο Α.Ο.Χ. έχασε αλλες πέντε πολύ καλές ευκαιρίες. Μια με τον Γκεμίση στο 49′, μια με τον Βαρούχα στο 79′ και τρεις με τον Σταματή στο 55ο, 69ο και 82ο λεπτό της αναμέτρησης αντίστοιχα.
Η ενδεκάδα του Α.Ο.Χ. ήταν: Λάλι, Δαμιανάκης, Ντούμος, Φουρλάνος, Θεολόγου, Μαργαρίτης, Λύρας, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος, Μάνιας και Γκεμίσης.
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Παπουρτζής, Ηρακλής, Τσουκάνης, Ζέρης, Ρούνιτς, Σταματής, Βαρούχας, Μούδιος, Καρβούνης, Κρασουδάκης, Μέρο, Γιαρμάς και Παρασκευόπουλος.
“Ήταν ένα τεστ προετοιμασίας για μας. Θέλαμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και τώρα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλεια”, δήλωσε ο Θεόδωρος Γκάτζιος μετά το τέλος του αγώνα.
Την Κυριακή το προγράμμα περιλαμβάνει ξεκούραση, καθώς έχει δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές.