"Ο ΟΦΗ είναι μια δυνατή ομάδα που δέχεται ελάχιστα γκολ" ανέφερε ο προπονητής της Χοφενχάιμ, Κρίστιαν Ίλτσερ, μετά τη νίκη επί της Στουτγκάρδης με 2-1 για το Γερμανικό πρωτάθλημα.
Αναφερόμενος στο παιχνίδι στην Κρήτη, την Πέμπτη (17/9, 19.45) για τη League Phase του Europa League τόνισε ότι "περιμένουμε έναν αντίπαλο που μπορεί πραγματικά να διατηρήσει την ηρεμία του την άμυνα ενώ παράλληλα παίζει και καλό ποδόσφαιρο".
Για το πως αντιμετωπίζει η ομάδα του το παιχνίδι στην Ελλάδα για τη League Phase της διοργάνωσης, ανέφερε πως "ανυπομονούμε για την πρώτη μας εμφάνιση στην Ευρώπη και θέλουμε να προετοιμαστούμε γι’ αυτήν όσο το δυνατόν καλύτερα στον σύντομο χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας".
Ο Κρίστιαν Ίλτσερ, αναφέρθηκε και στην Κρήτη, για την οποία είπε ότι "έχω πάει στην Κρήτη με την οικογένεια μου και απόλαυσα τις διακοπές μας. Δεν έχω πάει ακόμα για να παίξω ποδόσφαιρο. Αλλά τώρα πηγαίνω εκεί για να παίξω εναντίον του ΟΦΗ".
Η Χόφενχαϊμ τερμάτισε πέρυσι πέμπτη στη Bundesliga και μπήκε απευθείας στη League Phase του Europa League.
Οι Γερμανοί έρχονται στην Κρήτη έχοντας πάρει την πρώτη φετινή νίκη τους στην Bundesliga. Επικράτησαν 2-1 της Στουτγκάρδης με δύο γκολ του Άνταμ Χλόζεκ, μετά τις δύο ήττες με τις οποίες άρχισαν το πρωτάθλημα.
Ο 49χρονος Κρίστιαν Ίλτσερ, είναι για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της Γερμανικής ομάδας. Νωρίτερα, κατέκτησε το ντάμπλ στην Αυστρία με την Στουρμ Γκρατς το 2020 και το 20023.






























