karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Τα «καυτά» θέματα που απασχολούν αυτήν την εποχή τον ΟΦΗ

07 Jun 2016 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Το θέμα της παραμονής του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του ΟΦΗ, αλλά και ζητήματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και την πλαισίωση του, με ανθρώπους  που γνωρίζουν το αντικείμενο αναμένεται να απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα τη διοίκηση του ΟΦΗ.

Ο Νίκος Νιόπλιας συμμετείχε το Σαββατοκύριακο σε παιχνίδι παλαιμάχων στη Ρόδο (Διαβάστε και εδώ), επέστρεψε και όλα δείχνουν ότι θα καθίσει στο τραπέζι για να συζητήσει με την διοίκηση του ΟΦΗ.

Στην κρητική ομάδα εμφανίζονται ότι το θέμα παραμονής του Νίκου Νιόπλια θα κλείσει θετικά, καθώς κοινή επιθυμία των δυο πλευρών είναι να συνεχίσουν μαζί.

Oλα δείχνουν ότι το θέμα βρίσκεται στην τελική του φάση και εξελίξεις επ' αυτού αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Πάντως οι συνεργάτες του Νίκου Νιόπλια Κολιτσιδάκης και Κουνδουράκης -αν κάτι σημαίνει αυτό-εποπτεύουν τα δοκιμαστικά τέστ για την στελεχωση της ομάδας Κ-19 του συλλόγου (Διαβάστε και εδώ), η οποία και θα ανήκει στη νέα ΠΑΕ που θα συσταθεί.

Στο προσκήνιο είναι και το θέμα του Σταύρου Λαμπράκη, ο οποίος είναι μέσα στις επιλογές για πόστο κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ.

Παράλληλα, αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της συμμετοχής και άλλων επιχειρηματιών στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αυτό είναι -ίσως- το πιο σημαντικό θέμα που απασχολεί σήμερα τη διοίκηση του ΟΦΗ, η οποία θέλει να «ανεβάσει» την οικονομική δυναμική της, με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Football league.

Αρκετοί επιχειρηματίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να συμμετάσχουν, με αγορά μετοχών στην νέα ΠΑΕ που θα ιδρυθεί, στο μοντέλο διοίκησης του ΟΦΗ.

Πάνω σε αυτό, οι επαφές είναι σε εξέλιξη και τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ημέρες, με τα πρώτα «μηνύματα» να είναι θετικά.

Ακόμη, οι ενέργειες για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ που γίνονται αυτήν την εποχή, αλλά και το μετοχικό κεφάλαιο που θα έχει, αποτελεούν σοβαρά ζητήματα που απασχολού την διοίκηση του ΟΦΗ.

Στα αγωνιστικά, «θέλω να παραμείνω μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ» τονίζει σε συνέντευξη του ο Μιχάλης Φραγκουλάκης (Διαβάστε και εδώ).

Δεν είναι ο μοναδικός. Οι παίκτες του ΟΦΗ βλέποντας την οικονομική συνέπεια, το όραμα της διοίκησης του ΟΦΗ και τη δυναμική της ομάδας, θέλουν να συνεχίσουν σε αυτήν στο ...δρόμο για την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ.

Πάνω σε αυτό όμως, οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν απο το Νίκο Νιόπλια και το αγωνιστικό πλάνο που θα καταρτίσει για το ποιούς παίκτες θα κρατήσει απο το φετινό ρόστερ της ομάδας στην Γ' Εθνική.

Read 3307 times Last modified on Saturday, 11 June 2016 13:08
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

Terranet Services

stoixim2019

logo rossetti 300dpi