Ο Πλατανιάς παρέμεινε για μια ακόμη χρονιά στην Σούπερ Λίγκ και μετά την παραμονή του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της ομάδας ξεκίνησαν και οι ανανεώσεις. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης που είχε μια πετυχημένη σεζόν στην ομάδα των Χανίων, συνεχίζει σε αυτήν και την επόμενη χρονιά, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.
Η ανακοίνωση
Η ανακοίνωση της ομάδας των Χανίων αναφέρει:
«H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φανούρη Γουνδουλάκη για έναν ακόμη χρόνο. Ο Γουνδουλάκης φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας μας την περίοδο 2013-14, όπου σε 31 συμμετοχές πέτυχε 5 γκολ. Την επόμενη αγωνιστική σεζόν, είχε 14 παιχνίδια με 1 γκολ, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 18 ματς, πέτυχε 3 γκολ, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ.
Μάλιστα το τέρμα που σημείωσε την 21η αγωνιστική στα Περιβόλια απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, πήρε το βραβείο best goal στην σχετική ψηφοφορία με ποσοστό 31,22%.
Tι δήλωσε
Ο εκ των αρχηγών του Πλατανιά, τόνισε για την ανανέωση του συμβολαίου του:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που για μια ακόμη χρονιά θα συνεχίσω στον Πλατανιά. Ευχαριστώ τον Χριστό που μου έχει δώσει υγεία και δύναμη να βοηθήσω την ομάδα και βέβαια ευχαριστώ τον πρόεδρο κ.Μαθιουλάκη και τον προπονητή μου τον κ.Παράσχο για την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου οι οποίοι με βοήθησαν καθ” όλη τη διάρκεια της χρονιάς και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω και φέτος με όλες μου τις δυνάμεις και την συλλογική δουλειά που κάνουμε να τους δικαιώσω στο γήπεδο. Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο και η Ανάσταση του Χριστού μας, να δώσει υγεία, πίστη και αισιοδοξία σε όλους τους ανθρώπους”.