"Η ΕΔΡΑ μας, πρέπει φέτος να είναι Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ και δεν πρέπει να περάσει ΚΑΝΕΙΣ!" αναφέρει στην ανακοίνωση-κάλεσμα ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, για το πρώτο εντός έρδας παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, στο Γεντί Κουλέ (Σάββατο 24/8, 7.30μμ).
"Ευχόμαστε στον προπονητή και τους παίκτες μας, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους μας, καλή σεζόν και μακάρι τα όνειρα μας, να γίνουν πραγματικότητα!" συμπληρώνει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, που προτρέπει τους φιλάθλους σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, να πηγαίνει νωρίτερα στο γήπεδο, μετά τις νέες οδηγίες εισόδου στο γήπεδο.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:
Φίλοι του ΟΦΗ,
Η μεγάλη στιγμή που περιμέναμε, έφτασε!
Η ομάδα μας, δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στο σπίτι της, απέναντι στον Ατρόμητο (24/8, 7.30μμ) και θα πρέπει ΟΛΟΙ να είμαστε εκεί και να υποστηρίξουμε τον προπονητή και τους παίκτες, για την πρώτη νίκη.
Η ΕΔΡΑ μας, πρέπει φέτος να είναι Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ και δεν πρέπει να περάσει ΚΑΝΕΙΣ!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Προστατεύουμε το γήπεδο μας και ακολουθούμε τις ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ για την είσοδο στο γήπεδο.
Θα είναι καλύτερο για όλους, σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ στο γήπεδο, για να διαχειριστούμε τυχόν θέματα, που μπορεί να προκύψουν με την πρόσβαση.
Ευχόμαστε στον προπονητή και τους παίκτες μας, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους μας, καλή σεζόν και μακάρι τα όνειρα μας, να γίνουν πραγματικότητα!
*Τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η μπουτίκ του συλλόγου θα είναι απο τις 10 το πρωί ανοιχτή, για έκδοση κάρτας φίλου, αλλά και τις αγορές σας, στα νέα προϊόντα μας, με το επετειακό σήμα των 100 χρόνων της ομάδας μας!
Το ofishop.gr θα είναι ανοιχτό και μετά το παιχνίδι, με τον Ατρόμητο.






























