karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Μικρή συμμετοχή στις εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ-Συνεχίζει ο Γιάννης Δανδάλης

11 Apr 2016 Written by

Μικρή συμμετοχή είχαν οι εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που έγιναν την Δευτέρα (11/4) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Συγκεκριμένα απο τα 992 μέλη του Ερασιτεχνη ΟΦΗ, ταμειακώς εντάξει ήταν μόνο τα 69 και τελικά ψήφισαν μόνο 38 (!).

Αριθμοί που προβληματίζουν και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάτι πρέπει να αλλάξει όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

Ο τελευταίος θα βρίσκεται στο τιμόνι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την επόμενη τριετία και όπως ανέφερε στις δηλώσεις του «με λυπεί πραγματικά το γεγονός ότι ο κόσμος δεν ήρθε στην Γενική Συνέλευση. Θα προτιμούσα να υπήρχαν δυο ψηφοδέλτια, ώστε να υπάρχει κινητοποίηση μεταξύ των μελών» ανέφερε.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ανέφερε πως «ξεκινάμε μια δεύτερη θητεία σε δύσκολες εποχές. Το ψηφοδέλτιο είναι καλό, δυνατό και πορεί να γίνει και πιο δυνατό στην πορεία. Στο τραπέζι θα μπούν και κάποια εξωδιοικητικά στελέχη, που θα βοηθήσουν την προσπάθεια μας» τόνισε ο Γ. Δανδάλης.

Για τις προτεραιότητες της διοίκησης του, ανέφερε ότι «στόχος είναι τα μέλη του συλλόγου να αυξηθούν. Ηδη έχουμε σαν προτεραιότητα την κάρτα μέλους, για να αυξήσουμε τα μέλη μας, αλλά και να είναι πιο ενεργά».

Για τη σχέση και τη συνεργασία της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με την ομάδα των 9 επιχειρηματιών που τρέχουν το ποδισφαιρικό τμήμα, ο Γ. Δανδάλης ανέφερε πως «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Προχωράμε μαζί για την επόμενη μέρα. Η μοναδική εκκρεμότητα είναι το συμφωνητικό που δεν έχει υπογραφεί απο αμέλεια και των δυο πλευρών. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως».

Ο κ. Δανδάλης ανέφερε ακόμη ότι στις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης του είναι η ανάπτυξη των ακαδημιών και η επαγγελματική στελέχωση του τμήματος marketing για την έλευση χορηγιών.

Απο τα νέα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο Κώστας Ζερβάκης, τόνισε πως «η αγάπη μου για τον ΟΦΗ με έκανε να ασχοληθώ. Αγαπω την ομάδα αυτή απο μικρό παιδί και θέλω να προσφέρω, για ένα καλύτερο αύριο για τον ΟΦΗ. Πρέπει όλοι οι ομιλίτες να ενωθούμε. Ολοι μπορούμε να βοηθήσουμε. Ο καθ' ένας με τον τρόπο του».

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο Κώστας Ρεπανάκης και Γενικός Γραμματέας ο Τάκης Καρβούνης.

Να σημειωθεί ότι η νέα διοίκηση του ΟΦΗ θα συγκροτηθεί σε σώμα την προσεχή Πέμπτη, όταν και θα γίνει το πρώτο της διοικητικό συμβούλιο (8.30μμ).

Το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ απαρτίζουν οι:

Δανδάλης Ιωάννης

Αντωνανάκης Παναγιώτης

Βαρβεράκης Κωσταντίνος

Γιγουρτάκης Εμμανουήλ

Ζερβάκης Κωσταντίνος

Καμπάκας Συμμεών

Καρβούνης Θωμάς

Κοκκάλης Νικόλαος

Κοτσιφάκης Αντώνης

Λιονάκης Γεώργιος

Μαρκογιαννάκης Ιωάννης

Σερπετσιδάκης Γεώργιος

Σπαγουλάκης Μιχαήλ

Σπυριδάκης Παναγιώτης

Τσαμπουράκης Νικόλαος

Αναπληρωματικά μέλη:

Mανουδάκης Γεώργιος

Σπυριδάκης Γεώργιος

Παπαδάκης Σταμάτης

Ρουμπάκης Γεώργιος

Κουκλινός Αρης

Εξελεγκτική επιτροπή:

Σπαθαράκης Νικόλαος

Γεωργαλή Ζωή

Στειακάκη Σταυρούλα

Read 2123 times Last modified on Thursday, 14 April 2016 12:55
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi