Στα προηγούμενα παιχνίδια του ΟΦΗ, είχαν δείξει τα διαπιστευτήρια τους, οι δυο νεαροί Ρεθυμνιώτες ο Γιάννης Αποστολάκης και ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης.
Παίκτες με απειρία, αλλά και με θράσος και ποιότητα, κέρδιαν με το σπαθί τους, το χειροκρότημα του κόσμου του ΟΦΗ, σε όσα παιχνίδια ο Νίκος Νιόπλιας, τους έδωσε την ευκαιρία, καθώς είχε ξεμείνει απο παίκτες, λόγω τραυματισμών και καθυστερήσεων στις μεταγραφές.
Ο κόσμος του ΟΦΗ, πάντα στήριζε τα νέα παιδιά, το ίδιο έκανε και με αυτούς.
Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τα δυο Κρητικόπουλα, που κέρδισαν τον κόσμο του ΟΦΗ, έμειναν εκτός αποστολής.
Καθώς σε αυτήν, βρίσκονται οι νέες μεταγραφές, αλλά και ο Τοράλ που επέστρεψε απο τραυματισμό.
Εξέλιξη μάλλον αναμενόμενη, καθώς τα παιδιά αυτά, δεν ήταν ποτέ στον βασικό σχεδιασμό της ομάδας.
Προέκυψε η παρουσία τους σε αυτόν, λόγω των συνθηκών που υπήρχαν στην ομάδα και ...έβγαλαν μάτια!
Ας ελπίσουμε να μην κοπεί η ...φόρα αυτών των παιδιών, γιατί έχουν ταλέντο και έδειξαν μπορούν να προσφέρουν στον ΟΦΗ.
Στην αποστολη του ΟΦΗ, με τον Ολυμπιακό, μετέχουν οι: Stevens, Μανδάς, Μαρινάκης, Larsson, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Yohou, Διαμαντής, Γιαννούλης, Mellado, Diousse, Perea, Στάικος, Bifouma, Toral, Dicko, Guerrero, Durmishaj, Dju.
Γ.Κορτς






























