Δεν έφταναν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον αποδεκατισμένο ΟΦΗ, ο οποίος εκτός των άλλων ...περιμένει ακόμη τη μεταγραφική του ενίσχυση, ενώ το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει, ήρθε και ο τραυματισμός, ενός εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας, του Χουάν Νέιρα, να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.
Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, έγινε στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό, αναγκαστική αλλαγή στο 11' με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο, του αριστερού του ποδιού και εκφράζονται φόβοι απο την ομάδα, για το χρόνο, απουσίας του.
Να σημειωθεί ότι, στην τελευταία προπόνηση πριν απο το παιχνίδι με τους πράσινους, τέθηκε νοκ-αουτ και ο Μπαλογιάννης, με ενοχλήσεις στο γαστοκνήμιο.
Ενώ εκτός, είχαν τεθεί και οι Τσιλιανίδης και Ντούρμισάι (ο δεύτερος με θλάση, ο πρώτος ενοχλήσεις στο πέλμα)
Η κατάσταση στον ΟΦΗ, δείχνει δρανατική, ενώ ο Νιόπλιας, περιμένει ακόμη τη μεταγραφική ενίσχυση, η οποία έχει αργήσει απελπιστικά.
Οι επιτελείς του ΟΦΗ, ανέφεραν ότι, την επόμενη εβδομάδα αναμένονται στο Ηράκλειο, δυο παίκτες για την επίθεση.
Ο ΟΦΗ δεν έχασε μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (0-2), έχασε και τους Νέιρα και Τοράλ, καθώς και ο δεύτερος έγινε αναγκαστική αλλαγή με μυικό τραυματισμό.
Ο Νίκος Νιόπλιας, χτύπησε καμπανάκι για το παιχνίδι στο Βόλο, καθώς δήλωσε απαισιόδοξος, για το αν οι Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης και Ντούρμισάι μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα, στην αναμέτρηση.
Ετσι, όλα δείχνουν ότι μετα βίας θα συμπληρώσει 20αδα, ενώ για την ενδεκάδα, αναμένονται ...αλχημείες.