Ο Γιούχτας κοίταξε στα μάτια για ένα 45λέπτο την Επισκοπή της Σούπερ Λιγκ 2. Προηγήθηκε με 0-2, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
Ο Πόρος συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις στα φιλικά, κερδίζοντας στα Χανιά, τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη με 1-4.
Ο ΠΟΑ έδειξε ότι θα αγωνιστεί φέτος σε λάθος κατηγορία (Α1 ΕΠΣΗ), καθώς κέρδισε για δεύτερη φορά φέτος τον ΑΟΑΝ με 3-1 στο Ατσαλένιο.
Αναλυτικά:
Επισκοπή-Γιούχτας 3-2
Ο Γιούχτας προηγήθηκε 0-2 με Δωματά και Λίτσκα, με την διαφορά κατηγορίας να μην είναι καθόλου εμφανής στο πρώτο 45λεπτο.
Η Επισκοπή μείωσε στο δεύτερο ημίχροο με τον Κρίκλοου, ισοφάρισε με τον Κεφαλά και πήρε τη νίκη με τον Σταθόπουλο για το τελικό 3-2.
Οι συνθέσεις:
Επισκοπή (Ντάριλ Γουίλαρντ): Καλογεράκης, Πετράκης, Τάτσης, Κεφαλάς, Λάμτσε, Ουοττάρα, Σαμουρκοσάβι, Κρίκλοου, Αμπαφού, Εμπουέλε, Χοβανισιάν
Αγωνίστηκαν και οι: Κούτσιας, Σκεντεράι, Σταθόπουλος
Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Στακάκης, Κορνηλάκης, Τζανής, Γιαλούσης, Πλουσής, Κοντογιάννης, Δωματάς, Νύκταρης, Λίτσκας, Ροβίθης
Αγωνίστηκαν και οι: Χρήστου, Αζίζι, Ψαρράς, Τουγλής
ΠΟΑ-ΑΟΑΝ 3-1
O AOAN κατάφερε να ανοίξει πρώτος το σκορ στο 20΄ με τον Μπαράτα (0-1).
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΟΑ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 52΄όταν μετά από πάσα του Σφυρογιαννάκη, ο Παπασπύρου με άψογο πλασέ έκανε το 1-1.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΟΑ κατάφερε να προηγηθεί με 2-1. Αρχικά το σουτ του Ρουμπάκη βρήκε στο δοκάρι στη συνέχεια ο Νάτος με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.
Ο ΑΟΑΝ είχε δοκάρι στο 78΄με σουτ του Δολαψάκη.
Ο ΠΟΑ κατάφερε να σημειώσει και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα με ένα άψογο πλασέ του Κοντού.
ΠΟΑ (Πίτσος): Ρουμπάκης, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Κασσωτάκης, Νάτος, Ικεότσα, Μ. Ρουμπάκης, Κερμενίδης, Σφυρογιαννάκης, Παπασπύρος, Γιακουμάκης.
Έπαιξαν και οι: Αμπατζής, Κοντός, Χαρίτος, Μπέης, Βασιλάκης.
ΑΟΑΝ (Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πλουσής, Γωνιωτάκης, Ζέλιος, Φουκαράκης, Μποτέ, Χύσι, Τζιλάι, Παπαδόπουλος, Μπαράτα.
Έπαιξαν και οι: Kασσωτάκης, Βαρουξάκης, Πάγια, Νοκάι, Γκρέμος, Μότσο, Μαυρογιαννάκης
Απόλλων Αγίου Ιωάννη-Πόρος 1-4
Εξαιρετική εμφάνιση από τον Πόρο στην Σούδα, ο οποίος με πρωταγωνιστές τους Πήλιο και Καστελλιανάκη επικράτησε με 1-4 του Απόλλων Αγίου Ιωάννη.
Για τους νικητές, σκόραρε δύο φορές ο Πήλιος και άλλες δύο ο Καστελλιανάκης ενώ είχε μειώσει προσωρινά για τον Απόλλων ο Λαμπάκης, σε μία αναμέτρηση διάρκειας δύο 40λεπτων.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΥΡΟΚΑΚΗΣ): Βλαχάκης, Νταγκουνάκης, Λαμπάκης, Ταταράκης, Μαρκουλάκης Χ., Μαθιουδάκης, Παπαδόπουλος, Ψαράκης Α., Μισαηλίδης, Καρβούνης, Δρικάκης.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κουκλάκης, Πάτας, Γκούντελος, Γαλανίδης, Μαλανδράκης, Φαντριδάκης, Μουτσάϊ, Τσόλης
ΠΟΡΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟΣ): Ζαφείρης, Μαυρής (40' λ.τ. Αυγουστάκης), Παπαδομιχελάκης, Πολ, Μαγάκης, Ουζούνογλου, Πήλιος, Καστελλιανάκης, Μπάμπης, Καλαϊτζάκης, Αγριμάκης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Γκογκόσης, Φρόκκου, Μεχμετάι, Νάκας, Σημαιάκης, Κομνηνός, Αρχοντάκης, Ζούζουλας, Ξυλούρης, Ριζάκης.






























