Με 22 διαθέσιμους παίκτες, θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ στην τελευταία πρόβα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, απέναντι στην Επισκοπή (ομάδα Σούπερ Λίγκ 2), στο Γεντί Κουλέ (13/8, 19:00).
Ο Νίκος Νιόπλιας, δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Ντουρμισάι, Σηφάκη, Γρίβα και Καμάου, ο οποίος υπέστη θλάση.
Στην αποστολή βρίσκονται και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι τελευταίες μεταγραφές Στίβενς (τερματοφύλακας) και Θοράρινσον (αριστερός μπακ).
Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Σωτηρίου, Μανδά, Stevens, Weiss, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Μπαλογιάννη, Yohou, Thórarinsson, Neira, Toral, Μπουζούκη, Στάικο, Mellado, Dioussé, Αποστολάκη, van Duinen, Τσιλιανίδη, Dicko.
*Στο φιλικό υπάρχει εισιτήριο 5 και 10 ευρώ (3 ευρώ παιδικό).






























