karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Εκλογές Ερασιτέχνη ΟΦΗ: Η ώρα της κάλπης!

15 May 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ενα δυνατό νέο ψηφοδέλτιο, που το απαρτίζουν, πρόσωπα που διαθέτουν εμπειρία στα διοικητικά του ΟΦΗ, απο το πρόσφατο και μακρινό παρελθόν, αλλά και νέα υποψήφια στελέχη, απο την κοινωνική ζωή του τόπου (γιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες), θα τεθεί ενώπιον των μελών του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,  ως υποψήφιοι στις εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που θα γίνουν τη Δευτέρα (16/5, 4μμ), στην αίθουσα Παπακαλιάτη, κάτω απο τη θύρα 1, για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ενα ιστορικό χώρο, στον οποίο έχουν λάβει χώρα τις προηγούμενες δεκαετίες, δυνατές Γενικές Συνελεύσεις με μεγάλη συμμετοχή, πάθος και ένταση, αλλά την τελευταία δεκαετία, είχαν φθίνουσα πορεία.

Ο Γιάννης Δανδάλης, που αποτελεί δίχως αμφιβολία ένα απο τους ευεργέτες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα ήθελε όπως λέει να αναβιώσουν κάποτε αυτές οι στιγμές, που το αθλητικό σωματείο ήταν ένα πολύ ζωντανό κύτταρο του συλλόγου, απο ότι είναι σήμερα, σε συμμετοχή και μέλη.

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, που ανέβασε το βόλει του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία, θα συνεχίσει στην θέση του προέδρου, καθώς δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος.

O ίδιος, αποτελεί εγγύηση, για την επόμενη μέρα στο σύλλογο και στη διασφάλιση της ενότητας, στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Ενδιαφέρον ωστόσο, θα παρουσιάσει η μάχη, των υποψηφίων, για το 15μελες διοικητικό συμβούλιο.

Εκεί συναντάμε, ως υποψήφιους, πρόσωπα με έντονη δράση στα διοικητικά του ΟΦΗ, τόσο απο το μακρινό, όσο απο το πρόσφατο παρελθόν.

Ο Κώστας Καζανάκης, είναι αναμφίβολα το πρόσωπο που ξεχωρίζει και θέλει να συνδέσει το παραγοντικό του φινάλε, με τα διοικητικά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Είναι νωπή, η παρουσία του, στην ομάδα παραγόντων, που συνέδεσαν το όνομα τους με την επ(άνοδο) του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιώργος Αλετράς, ο πρόεδρος, εκείνης της διοίκησης, με την οποία ο ΟΦΗ επέστρεψε εκεί που ανήκει, είναι επίσης στους υποψήφιους.

Αλλά και άλλα πρόσωπα, απο εκείνη την "ομάδα" παραγόντων, όπως ο Δημήτρης Αποστολάκης, με μεγάλη προσπάθεια στην συγκέντρωση χρημάτων σε δύσκολες εποχές και ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Ζερβάκης.

Ο τελευταίος, έχει περάσει και απο το παρελθόν απο τα διοικητικα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Κοντά σε αυτούς, ένα πρόσωπο με πολύ μεγάλη και ανιδιοτελή αγάπη για τον ΟΦΗ, ο Γιάννης Κουμπενάκης, οι οικονομικές διευκολύνσεις του οποίου στην χρονιά της ανόδου, έπαιξαν μεγάλη σημασία, στην επίτευξη του στόχου.

Ο Νίκος Τσαμπουράκης, -που πέρασε επίσης απο την ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά- τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στον Ερασιτέχνη, με έμφαση στην αναδόμηση της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που μετράει 220 παιδιά σήμερα, θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, στο Δ.Σ.

Υποψήφιοι, όμως είναι και πρόσωπα που οι οικογένειες τους, συνδέονται χρόνια με τον ΟΦΗ.

Ο Νίκος Καραντινός, υιός του γιατρού, Γιώργου Καραντινού, άλλοτε αντιπροέδρου με μεγάλη προσφορά στην ΠΑΕ ΟΦΗ των χρόνων της δόξας, είναι μέσα στη λίστα.

Το ίδιο και ο Γιάννης Αρώνης, ο νεότερος, ο οποίος άλλωστε την τελευταία διετία, έχει δυνατό ρόλο και στην υδατοσφαίριση του ΟΦΗ, ειδικά στην συγκέντρωση εσόδων.

Ξεχωριστή είναι στους υποψήφιους η παρουσία του Μένανδρου Παντελίδη, ενός κορυφαίου στελέχους της VODAFONE, η οποία είχε μεγάλη χορηγική προσφορά στο τμήμα στίβου, του συλλόγου, τα προηγούμενα χρόνια.

Οι τεχνοκρατικές απόψεις του, μπορούν να  βοηθήσουν σημαντικά τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Επίλεκτη είναι η παρουσία του γιατρού Γιώργου Αυγενάκη (αδερφού του Υφυπουργού αθλητισμού), ο οποίος τρέφει έντονα αισθήματα για τον ΟΦΗ.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μουρτζάκης, ο πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Κουβίδης, ο δικηγόρος Γιάννης Καραισκάκης (είχε και αυτός νομική συμμετοχή στα δρώμενα της ΠΑΕ στο παρελθόν), ο Αγγελος Καραγιανάκος, γνωστός για τα ομιλίτικα του αισθήματα (και τις όμορφες μουσικές του), είναι μερικά απο τα νέα πρόσωπα, που διεκδικούν την ψήφο των μελών.

Επίσης, ο επιχειρηματίας (αυτοκίνητα) Γιώργος Μπαμιεδάκης, παλιός ομιλίτης.

Απο τους παλιούς, διεκδικούν ξανά την ψήφο των μελών,  ο δικηγόρος Γιώργος Λιονάκης, που συμμετείχε και στην προηγούμενη διοίκηση και γνωρίζει τις νομικές υποθέσεις του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο Συμεών Καμπάκας (μπάσκετ ΟΦΗ) και ο γιατρός Παναγιώτης Αντωνακάκης (στίβος ΟΦΗ), πρόσωπα με γνωστή προσφορά στο σύλλογο.

Στους υποψήφιους ο Γιώργος Σπαγουλάκης, σημαία της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, που θα συνεχίσει το έργο του πατέρα του Μιχάλη Σπαγουλάκη, ο οποίος είχε συμμετοχή και προσφορά πολλών ετών στο πόλο του ΟΦΗ και στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ συνολικά.

Ακόμη, ο Αντώνης Κοτσιφάκης, που έχει χειριστεί ζητήματα των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Οι...κυρίες του ψηφοδελτίου, είναι η έμπειρη Αντωνία Γεωργοπούλου που συμμετέχει στο βόλει του ΟΦΗ, η επιχειρηματίας Μαρία Ασσαριωτάκη, η Ελένη Μανουσάκη, η Μαρία Παπουτσάκη και η Αννα Πατινιώτη.

Δυνατή είναι η εξελεγκτική επιτροπή με τον Αριστείδη Λεβεντάκη (πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ), τον Καλλέργο Βουλγαράκη (ΚΤΕΛ), τον Κώστα Βαρβεράκη με μεγάλη προσφορά στο σκάκι του ΟΦΗ και την Σταυρούλα Στειακάκη.

Απο τους 26 υποψήφους, οι 15, εκλέγονται ως τακτικά μέλη στο νέο Δ.Σ., ενώ οι υπόλοιποι θα είναι αναπληρωματικοί.

Τα μέλη (ταμειακώς εντάξει) θα μπορούν να βάλουν συνολικά, μέχρι 10 σταυρούς.

Καλή...ψήφο στα μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα ονόματα των υποψηφίων στις εκλογές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

 

 

 

 

Read 1185 times Last modified on Thursday, 19 May 2022 12:40
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi