karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Οι ήττες έφεραν γκρίνια στον Εργοτέλη

04 Apr 2021 Written by

Οι ήττες φέρνουν γκρίνια και στον Εργοτέλη, μαζεύτηκαν ...πολλές!

Πέντε συνεχόμενες ήττες, μετράει ο Εργοτέλης και εκεί που πήγαινε φουλ για άνοδο, πλέον έχει βάλει σε κίνδυνο ακόμα και την συμμετοχή του στα πλέι-όφ.

Η ήττα απο τα Τρίκαλα (2-3) φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τους φιλάθλους του Εργοτέλη, να βάλουν κατά πάντων!

Η ομάδα-έκπληξη της κατηγορίας, πριν απο μερικές εβδομάδες, την οποία χαιρόταν όλοι, περνάει την πιο δύσκολη φάση της, σε όλη τη σεζόν.

Τα βέλη των φιλάθλων του Εργοτέλη, στρέφονται και κατά του Γιάννη Ταουσιάνη.

Συγκεκριμένα οι «Daltons» αναφέρουν αιχμηρά ότι "τι άλλαξε; Τι αλλάξατε; Τι μαγειρεύετε; Είδατε ότι μπορείτε και κωλώσατε; Δεν θέτε άνοδο; Δεν ονειρεύεστε σαν παίκτες την μεγαλύτερη κατηγορία; Εσείς κύριε Γιάννη; Τι ονειρεύεστε; Να είστε προπονητής στη Β' Εθνική; Οκ, αν κύριε Γιάννη στο φετινό διαγώνισμα που έδειχνε επιτυχία δεν θες το Α’ μπορείς να πας σε κάτι άλλο που να σε εκφράζει".

Kαι οι «Alternatives», ωστόσο, στέκονται αιχμηρά απέναντι στην εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Οπως αναφέρουν "διαλέξτε σε ποια κατηγορία ανήκετε και πέστε το βράδυ να κοιμηθείτε ήρεμοι. Εμείς πάντως αρρωσταίνουμε και δεν κοιμόμαστε. Τα παραπάνω ισχύουν και για όσους κουμαντάρουν και προπονούν την ομάδα. Ήμασταν εμείς που σας αποθεώναμε, ναι. Μπορεί να είμαστε ισοπεδωτικοί. Όσο ισοπεδωτικές και οι εμφανίσεις σας".

Ωστόσο, κάνουν λόγο και για την διαιτησία, που φαίνεται να χτυπάει αλύπητα τον Εργοτέλη, στις τελευταίες αγωνιστικές..

Η ανακοίνωση των «Daltons»: «Άλλο ένα ματς με ήττα. Απολογισμός; Τι να πεις; Ξεκινήσαμε με απογοήτευση και τότε η ομάδα βρήκε τον σπουδαίο εαυτό της και κατάφερε να μας απογειώσει. Πρώτη με διάφορά από ομάδες του συστήματος. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Καλή άμυνα και επίθεση και πάμε δυνατά ήταν τα σχόλια. Και τώρα τι; Τι άλλαξε; Τι αλλάξατε; Τι μαγειρεύετε; Είδατε ότι μπορείτε και κωλώσατε; Δεν θέτε άνοδο; Δεν ονειρεύεστε σαν παίκτες την μεγαλύτερη κατηγορία; Εσείς κύριε Γιάννη; Τι ονειρεύεστε; Να είστε προπονητής στη Β' Εθνική; Οκ, αν κύριε Γιάννη στο φετινό διαγώνισμα που έδειχνε επιτυχία δεν θες το Α’ μπορείς να πας σε κάτι άλλο που να σε εκφράζει. Δεν θα επιτεθούμε σε κανένα.

Δεν είχαμε απαιτήσεις γιατί δεν είχαμε υποσχέσεις. Τώρα όμως απαιτούμε να ματώσετε τις φανέλες. Ο λόγος; Εσείς δείξατε ότι μπορείτε. Μας φτιάξατε ψυχολογία, μας κάνατε περήφανους και μια στιγμή όσο γάλα είχατε μαζέψει το κάνατε ξυνομυζήθρα. Όποιος δεν μπορεί να ματώσει ας ανέβει στην κερκίδα.

Κάποιοι φταίνε σίγουρα. Ποιος; Δεν ξέρουμε. Παίκτες; Κόουτς; Πρόεδρος; Δεν ξέρω. Τι ήταν τελικά λάθος; Που σας πιστεύουμε; Ή που εσείς δεν πιστεύετε ότι είσαστε καλύτεροι από όλους; Ματώστε την φανέλα για όσο μένει στην σεζόν. Ματώστε τα περήφανα χρώματά μας. Και αφήστε στην άκρη τυχόν κόλπα ή τυχόν απογοήτευση. Η φανέλα είναι βαριά, η φανέλα είναι περήφανη. Σταματήστε την κατρακύλα εδώ!».

Η ανακοίνωση των «Alternatives»: «Από τον Σύλλογό μας έχουν περάσει παίχτες και παίχτες. Παίχτες που έπαιζαν κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί και μάτωναν, επίσης κυριολεκτικά. Τιμή τους και μισθός τους ήταν η ματωμένη φανέλα μετά από κάθε ματς. Παίχτες που ήρθαν άγνωστοι και έκαναν μεγάλα πράγματα στη καριέρα τους. Παίχτες που ήρθαν γνωστοί και έφυγαν πολλούς πόντους ψηλότεροι. Φυσικά ήρθαν και μισθοφόροι, αδιάφοροι.

Ήρθαν και άλλοι που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν. Που δεν άντεχαν τη φανέλα. Που τους ζάλιζε το παραπάνω βήμα. Μέχρι εκεί έφταναν και τόσο μπορούσαν. Διαλέξτε σε ποια κατηγορία ανήκετε και πέστε το βράδυ να κοιμηθείτε ήρεμοι. Εμείς πάντως αρρωσταίνουμε και δεν κοιμόμαστε.

Τα παραπάνω ισχύουν και για όσους κουμαντάρουν και προπονούν την ομάδα. Ήμασταν εμείς που σας αποθεώναμε, ναι. Μπορεί να είμαστε ισοπεδωτικοί. Όσο ισοπεδωτικές και οι εμφανίσεις σας.

Ντροπή για ακόμα μία φορά στη διαιτησία. Και ντροπή σε όσους βλέπουν το ίδιο έργο κάθε αγωνιστική και δε μιλάνε. Αν τα γήπεδα είχαν κόσμο, τουλάχιστον θα έπεφτε κράξιμο στους χειρουργούς και δεν θα μας περνούσαν για μαλ....

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

VENCEREMOS».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σε κίνδυνο η παρουσία του Εργοτέλη στα πλέι-οφ: Ολα τα αποτελέσματα

Φωνές για αλλοίωση αποτελέσματος στον Εργοτέλη: "Δεν υπήρχε πέναλτι" (VIDEO)

To πέναλτι που φωνάζει ο Εργοτέλης-Νέα ήττα ΣΟΚ

Read 1266 times Last modified on Wednesday, 07 April 2021 16:47
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi