karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

AEK και ΠΑΟΚ λένε αντίο στην Ευρώπη

10 Dec 2020 Written by

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δίνουν απόψε τις τελευταίες τους αναμετρήσεις στο Europa League, αποχαιρετώντας για φέτος τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τη Γρανάδα στην Τούμπα (19:55, Cosmote Sport3).

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν κατάφερε μέσα από το ματς με την Ομόνοια να κρατήσει ελπίδες πρόκρισης και θα κυνηγήσει ένα αποτέλεσμα γοήτρου. Η πρωτοπόρος του ομίλου, Γρανάδα, αναμένεται να αγωνιστεί με 6 σημαντικές απουσίες, λόγω τραυματισμών.

Η ΑΕΚ με τη σειρά της αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Λέστερ (22:00), με στόχο να κλείσει τη φετινή της ευρωπαϊκή σεζόν με μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πιο αναλυτικά:
ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ, που έχει μείνει εκτός συνέχειας του Europa League, υποδέχεται στην Τούμπα τη Γρανάδα (19:55, Cosmote Sport3). Στον επίλογο της φετινής παρουσίας του στην Ευρώπη ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί για το γόητρο, τους βαθμούς για τον ίδιο, αλλά και την Ελλάδα στην ειδική κατάταξη της UEFA, καθώς και για τα χρήματα της νίκης, έχοντας όμως το μυαλό του στραμμένο στο ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί.

Οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν με νέους παίκτες στο αρχικό σχήμα, καθώς φανέλα βασικού θα πάρει ο Λύρατζης και ο 17χρονος Κωνσταντέλιας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να βάλει τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, με τους Λύρατζη και Ουαγκέ στα πλάγια της άμυνας και τους Κρέσπο, Βαρέλα στο κέντρο. Οι Νινούα και Εσίτι θα ξεκινήσουν στα χαφ, έχοντας τους Μουργκ και Κωνσταντέλια στα πλάγια. Ο Ελ Καντουρί θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ως σέντερ φορ θα παίξει ο Τσόλακ.

Στη αποστολή βρίσκονται και οι Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης και Κούτσιας.

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Δημήτρης Γιαννούλης, ενώ δεν υπολογίζονται οι Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκο και Μιχάι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μπίτον από τη Σκωτία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του ΜακΦάρλαν, Μέλβανι και τέταρτο τον Μάνρο.

AEK: Η ΑΕΚ κοντράρεται στο «King Power» με τη Λέστερ (22:00, Cosmote Sport2) στον επίλογό της για τη φετινή σεζόν στο Europa League. Η Ένωση, μετά τις εντός έδρας ήττες στο ΟΑΚΑ από τη Ζόρια και την Μπράγκα, αλλά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο αθηναϊκό ντέρμπι, θέλει να δείξει το καλό και ανταγωνιστικό της πρόσωπο, αναστρέφοντας το αρνητικό κλίμα.

Το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, όμως η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θα αγωνιστεί με κίνητρο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Στην ενδεκάδα ο Τσιντώτας θα βρεθεί στο τέρμα με τους Βασιλαντωνόπουλο, Νεντελτσιάρου, Χνιντ και Μιτάι στην άμυνα. Οι Σάκχοφ και Σιμόες θα παίξουν στα χαφ, έχοντας στα πλάγια τους Γκαρσία και Τάνκοβιτς και προωθημένο τον Μάνταλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Ολιβέιρα.

Εκτός βρίσκονται οι Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Ινσούα και Λιβάγια.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βέλγος Βίσερ, με βοηθούς τους Νίλσεν, Βανιέζερε και τέταρτο τον Βρίσε.

Read 430 times
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

Terranet Services

stoixim2019

logo rossetti 300dpi