Την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περβόλια γνώρισε ο Πλατανιάς και έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 17ο λεπτό ο Γιάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ.Αν και ο Πλατανιάς ήταν αυτός που σε ακόμα έναν αγώνα είχε την κυκλοφορία της μπάλας δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε -κυρίως στα τελευταία λεπτά των δύο ημιχρόνων- με αποτέλεσμα να ηττηθεί για δεύτερη φορά φέτος στο γήπεδό του.
H ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 17′ Γιάκος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Α” Βοηθός: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)
Β” Βοηθός: Γεωργαράκος (Αθηνών)
4ος: Φουκάκης (Ηρακλείου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 73′ Μενδρινός – 27′ Γαρουφαλιάς, 33′ Καρανίκας, 47′ Τζημόπουλος, 54′ Μανιάς, 87′ Ακόστα
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά (68′ Πάγκαλος), Μουνάφο (60′ Γκνιάτιτς), Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς (46′ Ντίνας), Ανγκούλο, Ράμος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Ακόστα, Στρούνα, Γαρουφαλιάς, Ριβέρα, Γιάκος (93′ Σκόνδρας), Ίλιτς (58′ Ηλιάδης), Μανιάς (89′ Κοζορώνης).
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στην έλλειψη υπομονής μετά το 1-0 απέδωσε την ήττα στα Περιβόλια από τον ΠΑΣ, ο Γιώργος Παράσχος. Ο προπονητής του Πλατανιά μετά το τέλος του αγώνα, μεταξύ άλλων τόνισε:
“Για μας είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα το οποίο ήρθε σε μια χρονική στιγμή που ερχόμασταν από εκτός έδρας νίκη και ήμασταν σε καλή κατάταση και ψυχολογικά και σωματικά. Το ματς στράβωσε από την αρχή. Παίζαμε με έναν αντιπαλό που αμυντικά είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και εντός και εκτός έδρας. Χρειαζόταν υπομονή κα καθαρή σκέψη, στοιχεία που είχαμε μόνο στο πρώτο ημίχρονο και όχι στο δεύτερο. Από ένα επιπόλαιο φάουλ ήρθε το γκολ, με αποτέλεσμα να γίνουμε νευρικοί, κυρίως στο δεύτερο μέρος όπου δεχτήκαμε και πολλές κόντρα επιθέσεις. Σκύβουμε το κεφάλι και προχωράμε. Να μας γίνει αυτό το ματς, μάθημα για την συνέχεια”. Οσον αφορά την έλλειψη δεύτερη λύσης στην επίθεση ο κ.Παράσχος απάντησε: “Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι άλλο. Θα ψαχτούμε τον Ιανουάριο και θα δούμε τι θα κάνουμε”.
Ο Γιάννης Πετράκης
Aπό την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης είπε:
“Ηταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας, καθώς χρειαζόμασταν πάρα πολύ τους βαθμούς. Ηταν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δίκαια είναι ψηλά στη βαθμολογία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους”.