karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Ο Σηφάκης, ο ΟΦΗ, η παραμονή, οι κακόβουλοι που περιμένουν στη γωνία και τα "σκληρά" μηνύματα στους παίκτες!

08 Dec 2015 Written by

Για αναπροσαρμογή στόχων «καθώς πλέον ρεαλιστικός στόχος του ΟΦΗ είναι η παραμονή, αν ισχύσει το -6», αλλά και για ένα «μισοκαμμένο δέντρο, που δεν έχει ακόμη καεί» και αφορά το στόχο της ανόδου, έκανε λόγο ο τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Μυρων Σηφάκης σε συνέντευξη του στην ΚΡΗΤΗ-TV και στον δημοσιογράφο Στέλιο Μαλτεζάκη. Ο Σηφάκης τόνισε ότι είναι σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΟΦΗ για να ξεκινήσει από τώρα ένα πλάνο για τη νέα χρονιά όσον αφορά στην ομάδα και έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα στους παίκτες, ότι τα παιχνίδια μέχρι τον Ιανουάριο θα είναι κριτήριο για πολλούς για το αν θα παραμείνουν στον ΟΦΗ. Μάλιστα πάνω σε αυτό ανέφερε ότι «τελείωσε το εγώ και στην ομάδα πλέον βάζουμε το εμείς» όπως είπε, εκφράζοντας ανοιχτά τη δυσαρέσκεια του για την εικόνα κάποιων ποδοσφαιριστών στο τελευταίο παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας, όπου ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-1.

Εκανε λόγο για ποδοσφαιριστές τριών κατηγοριών. Για έξυπνους που παραδέχονται τα λάθη τους, για πονηρούς που τα ρίχνουν σε άλλους και για βλάκες που ψάχνουν συνεχώς δικαιολογίες. «Στο τελευταίο παιχνίδι του ΟΦΗ, ούτε το 15% των παικτών δεν ήταν στην πρώτη κατηγορία, που θέλουμε εμείς» ανέφερε αινιγματικά ο Σηφάκης, ο οποίος  υπογράμμισε ότι "οι άνθρωποι που είναι σήμερα στο διοικητικό τιμόνι της ομάδας, είναι διατεθειμένοι να την οδηγήσουν εκεί που πραγματικά ανήκει".

Ακόμη ο Μύρων Σηφάκης χαρακτήρισε «αλήθειες» τα όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι στη Ραφήνα, ενώ για τον εαυτό του είπε ότι παραμένει συγκεντρωμένος στο ρόλο του τιμ μάνατζερ, έχοντας πάρει την οριστική απόφαση να εγκαταλείψει την προπονητική.

Τέλος κάλεσε τον υγιή κόσμο του ΟΦΗ να προστατέψει τη σημερινή διοικητική κατάσταση καθώς όπως είπε «κακόβουλα στοιχεία παραμονεύουν».

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του Μύρωνα Σηφάκη στην ΚΡΗΤΗ-TV:

«Είναι κρίσιμες και σημαντικές στιγμές για την ομάδα μας. Θα ξεκινήσω απο τις δηλώσεις του κ. Γκουλή. Μετά απο πολλά χρόνια, πρώτη φορά άκουσα ένα προπονητή να λέει αλήθειες. Ηρθα να μιλήσω σαν ένας φίλος της ομάδας, αλλά και σαν τιμ μάνατζερ της ομάδας. Είχα πολές ώρες συζήτησης με κ. Πολεμαρχάκη, αλλά και με τον κ. Γκουλή, πάνω στα θέματα αυτά. Θα γίνει μια σύσκεψη κορυφής στον ΟΦΗ, πάνω σε αυτά τα θέματα, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚρουσώνα. Τα πρώτα βήματα είναι γενναίες αποφάσεις. Μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚρουσώνα θα λάβουμε κάποιες αποφάσεις».

Για το περιεχόμενο αυτών των αποφάσεων:

«Ο Γκουλής μου είπε απο την αρχή ότι όπως είναι δομημένη αυτη η ομάδα δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Το διαπίστωσα στο παιχνίδι με την Τριγλία. Οταν πάς σε ένα τελικό και οι τρείς παίκτες απο τους 11 είναι στο 100%, τότε υπάρχει πρόβλημα. Μετά το 2-0 οι τρείς αλλαγές συμπαρέσυραν τους υπόλοιπους. Οι τρείς έγιναν 6, οι 6 έγιναν 8 και παρ' όλα αυτά παρ' ολίγο να πάρουμε αποτέλεσμα, αν ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας δεν έκανε σημαντικές επεμβάσεις. Στο χτίσιμο της ομάδας, πρέπει να διερευνήσεις το αν οι παίκτες που παίρνεις έχουν το χαρακτήρα να το κάνουν.Οι έξυπνοι καταλαβαίνουν και παραδέχονται το λάθος. Οι πονηροί τα ρίχνουν τους άλλους. Οι βλάκες ψάχνουν δικαιολογίες. Πρέπει να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και σε όσους αγαπάνε αυτήν την ομάδα. Απο σήμερα το εγώ τελείωσε. Αρχίζει το εμείς. Η ομάδα είναι πάνω απο όλους και απο όλα. Οι έξυπνοι είναι το 10-15 % απο το παιχνίδι που είδα. Μπορεί να κάνω λάθος. Θέλω πολλούς παίκτες απο το γκρούπ αυτό. Οι παίκτες που θα βάλουν το εγώ τους πάνω απο την ομάδα, θα φύγουν».

Για το αν το τρένο της ανόδου έχει χαθεί για τον ΟΦΗ:

"Πρέπει να έχουμε στο μυαλό  την αναπροσαρμογή στόχων. Παραμονή στην κατηγορία γιατί αν χαθούν οι 6 βαθμοί, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Πήρα την απόφαση να έρθω για να προστατεύσω και το δέντρο και το δάσος. Το δέντρο είναι το πρωτάθλημα. Το δάσος είναι η ομάδα και το μέλλον.  Το δέντρο που είναι ο στόχος δεν έχει καεί. Σιγοκαίγεται. Αν ήταν όλα καλά σε αυτήν την ομάδα δεν θα ήμουν εδώ. Θα ήμουν σπίτι μου. Το σωστό χτίσιμο της ομάδας θα είναι ο δρόμος για την επιτυχία. Η ομάδα απο τότε που έπεσε στην Β Εθνική, πάντα ακολουθούσε το λάθος δρόμο. Τα γεγονότα μιλάνε απο μόνα τους. Αυτή η ομάδα λεηλατήθηκε. Εζησα σαν ποδοσφαιριστής την χρυσή εποχή, του Θόδωρα Βαρδινογιάννη. Οταν κάποιοι πανηγύριζαν την ανεξαρτησία, εγώ έκλαιγα. Ηξερα τι θα συμβεί».

Για τη σημερινή διοικητική κατάσταση του ΟΦΗ:

«Αντιλήφθηκα απο τους ανθρώπους που με φώναξαν τώρα  ένα βασικό χαρακτηριστικό. Είδα για πρώτη φορά μετά τη λεηλασία αυτής της αυτοκρατορίας, είδα κάτι καλό ότι πάει να γίνει. Το Βαρδινογιάννειο έλαμπε. Πήρα πληροφορίες, ότι πληρώνουν στην ώρα τους. Πήραν την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή, είχαν λίγο χρόνο, αλλά είναι διατεθειμένοι να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που ανήκει. Το θετικό είναι ότι παραδέχονται τα λάθη τους και θέλουν να τα διορθώσουν. Αν μείνουν αυτοί οι άνθρωποι θα έρθουν και άλλοι κοντά τους. Αν φύγουν αυτοί οι άνθρωποι, κακόβουλα στοιχεία παραμονεύουν στη γωνία».

Για τα βήματα που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής:

«Καλύτερα να πάμε ένα βήμα πίσω και μετά δυο μπροστά, παρά να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι η ώρα να κάνουμε ένα προγραμματισμό για την ομάδα.

Οταν μια αυτοκρατορία γκρεμίζεται, φτιάχνεις τις ακαδημίες σου και λειτουργείς σε στέρεες βάσεις.

Χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Τα έλεγα και τότε όταν κάποιοι βιαζόταν να ανέβει η ομάδα στην Α' Εθνική

Εκαναν 3.5 εκ. ευρώ χρέος και όταν έφυγαν ήταν 13 εκ. ευρώ. Χάσαμε 6 μήνες και είμαστε εδώ, αλλά στο νέο πρωτάθλημα μπορεί να είμαστε 2-3 μπροστά απο τις άλλες ομάδες.

Επίσης πρέπει να τηρήσουμε το τα εν οίκω μη εν δήμω. Ο καλός νοικοκύρης μέσα στο σπίτι του κρατάει τα προβλήματα του.

Η θωράκιση της ομάδας και η προστασία της. Με τις μικρές μας δυνάμεις πρέπει να βρούμε λύσεις σε αυτό.

Απο τους παίκτες εξαρτάται για το ποιοί απο αυτούς επιθυμούν να είναι μέλη της ομάδας μετά τον Δεκέμβριο.

Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα δουλεύοντας το επόμενο διάστημα. Να κάνουμε τις κινήσεις και τις προσθήκες που θα πρέπει για να ετοιμάσουμε μια καλή ομάδα για τη νέα περίοδο. Η προπονητική δεν με ενδιαφέρει. Εχω κλείσει τον κύκλο μου σε αυτό. Το λέω για κάποιους κακόβουλος.

Καλώ τους ανιδιοτελείς φιλάθλους του ΟΦΗ να είναι κοντά μας σε αυτή μας την προσπάθεια»

Read 1950 times Last modified on Friday, 11 December 2015 13:41
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi