Το ντέρμπι κορυφής Ηρόδοτος-Επισκοπή που θα γίνει το Σάββατο (16/11) στην Αλικαρνασό, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής.
Η Επισκοπή οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και είναι στο +4, με τον Ηρόδοτο, μετά απο δυο συνεχόμενες ήττες, να θέλει τη νίκη, για να μείνει κοντά στην κορυφή.
Ο Αθηναίος διαιτητής Κωνσταντίνος Περράκης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής :
Σάββατο 16/11 (15:00)
*Πόρος-ΑΟΑΝ (γηπ. Μαρτινέγκο): Κουκουράκης, Κολοκοτρώνης, Μαυρεδάκης (Χανίων), παρ: Βαμβακίδης (Ρεθύμνου).
*Πανακρωτηριακός-ΣΥΝΚΑ (γηπ. Μουρνιών): Κρασαγάκης, Ελευθεράκης, Δρακουλάκης (Ηρακλείου), παρ: Δοκιμάκης (Χανίων).
*Ρεθυμνιακός-Γιούχτας (γηπ. Σοχώρας): Σωτηριάδης (Λασιθίου), Σκούτας (Χαλκιδικής), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), παρ: Δεδότσης (Χανίων)
*Ηρόδοτος-Επισκοπή (γηπ. Ν.Αλικαρνασσού): Περράκης (Αθηνών), Κομισοπούλου, Αναστασάκης (Χανίων), παρ: Παπαδάκης (Λασιθίου).
*Ρεπό έχει ο ΠΟΑ.
Τα αποτελέσματα της 8η αγωνιστικής στον Κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής:
ΠΟΑ-Ηρόδοτος 1-0
Γιούχτας-Πανακρωτηριακός 2-0
Ρεθυμνιακός-Πόρος 1-0
ΣΥΝΚΑ-Επισκοπή 0-2
Ρεπό: ΑΟΑΝ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Επισκοπή 19
2.Ηρόδοτος 15
3.Γιούχτας 11
4.Ρεθυμνιακός 10
5.ΠΟΑ 10
6.ΑΟΑΝ 9
7.Πανακρωτηριακός 7
8.ΣΥΝΚΑ 7
9.Πόρος 2






























