karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Ουρές ξανά στο Γεντί Κουλέ, instagram story με "μηνύματα" και ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

14 Sep 2018 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Οι ...ουρές των φιλάθλων του ΟΦΗ έξω απο τα εκδοτήρια του γηπέδου, για το μεγάλο παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, δείχνει και τη δίψα του κόσμου για τη μεγάλη επιστροφή.

Στα Καμίνια, έξω απο το γήπεδο, ο κόσμος ήταν καθημερινά πολύς και ο  παλμός του ΟΦΗ χτύπησε δυνατά, με φόντο και τις σπουδαίες διοικητικές εξελίξεις, την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό και τις σαφείς ενδείξεις για τα καλύτερα που έρχονται για αυτήν την ομάδα.

Υπήρξαν βέβαια και κάποια προβλήματα, ταλαιπωρίες και καθυστερήσεις στην έκδοση των εισιτηρίων, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Η πρώτη νύχτα, στην διακίνηση, υπήρξε προβληματική, καθώς ίσως η εταιρεία που στηρίζει το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ίσως να μην είχε και αυτή προετοιμαστεί για τόσο όγκο ενδιαφέροντος, λόγω του μεγάλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση των τιμών των εισιτηρίων, έκανε πολλούς να επιλέξουν την τελευταία ώρα και τη λύση του διαρκείας, καθώς είδαν ότι το 80αρι της 4 και 5, ή το 100αρικο της θύρας 1 συμφέρει καλύτερα απο το εισιτήριο του αγώνα. Και μετά τον ΠΑΟΚ έρχονται και τα άλλα μεγάλα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

 Ο ΟΦΗ πηγαίνει με ενθουσιασμό και καλές προυποθέσεις σε ένα παιχνίδι με μια κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος και η επιθυμία όλων (μας) είναι να δούμε ξανά, ένα ντέρμπι απο τα παλιά, καθώς ΟΦΗ και ΠΑΟΚ έχουν χαρίσει σπουδαίες ποδοσφαιρικές στιγμές στο Γεντί Κουλέ.

Οι παραδοσιακά καλές σχέσεις των δυο ομάδων και των φιλάθλων τους, αποτελεί το καλύτερο εφόδιο για ένα παιχνίδι με ήθος και δυνατό ποδοσφαιρικό θέαμα, όπως μόνο η ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ, μπορεί να προσφέρει!

 Με ένα ιδιαίτερο τρόπο, χωρίς λόγια, αλλά λέγοντας ουσιαστικά πολλά, ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης, έκλεισε το μάτι στους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Μια φωτογραφία, που ανέβασε στο δικό του instagram story, με τους φιλάθλους του ΟΦΗ αγκαλιασμένους στη Θύρα 4, ήταν αρκετή για να βάλει και ο ίδιος τον εαυτό του στο «κάδρο» της ομάδας.

Από το Σικάγο που βρίσκεται, ο επιχειρηματίας, που δεν έχει πεί τίποτα ακόμη δημοσίως,  είπε πολλά, χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε μία λέξη.

Είναι αυτό που λέμε: Μια φωτογραφία, ισούται με χίλιες λέξεις. Αυτό ήταν!

Το «μήνυμα» του Μπούση ήταν σαφές, για όσους θέλουν να καταλάβουν, για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Ο ΟΦΗ έχει πλέον, νέο ιδιοκτήτη, μετά την δεδομένη απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και οι επόμενες μέρες θα αποτελέσουν την κορύφωση αυτής της ενέργειας και θα αποτελέσουν ουσιαστικά την επισημοποίηση της εκκίνηση αυτής της νέας εποχής, για το σύλλογο.

Η πρώτη απο αυτές τις κινήσεις, ήταν η ανάληψη απο τον Ηλία Πουρσανίδη, το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή. Του ανθρώπου δηλαδή που θα διαχειριστεί την επένδυση του Μιχάλη Μπούση στον ΟΦΗ, μαζί με τους Γιώργο και Γιάννη Σαμμαρά, με τους δυο τελευταίους να δίνουν έμφαση στο ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Οι πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ήταν η δεύτερη ενέργεια, για την προσπάθεια της νέας κατάστασης, να επιστρέψει η ομάδα στην κανονικότητα και να λειτουργεί όπως πρέπει, έχοντας στραμμένη τη σκέψη της στο γήπεδο και μόνο σε αυτό.

Ο επόμενος μήνας, θα είναι γεμάτος απο μια σειρά κινήσεις, η κάθε μια απο τις οποίες θα έχει το στίγμα της, για τη νέα κατάσταση στον ΟΦΗ, σε θέματα οργάνωσης, λειτουργίας και υποδομών.

Δεν άφησε χωρίς...μεροκάματο η ΚΕΔ τον διαιτητή Γρατσάνη, που χειρούργησε τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο. Τον τοποθέτησε τέταρτο στο παιχνίδι Ατρόμητος-Λαμία, στην αμέσως επόμενη αγωνιστική. Ούτε τον τιμώρησε δηλαδή, ούτε τον έβαλε στο ψυγείο ή στην ...κατάψυξη.

Τον επιβράβευσε κι' όλας! Αν είχε κάνει αυτά που έκανε στο Αγρίνιο κόντρα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ θα τον είχε στείλει στον...Βόρειο Πόλο! Θα το βρεί μπροστά της, όμως. Ο Γρατσάνης κάπου αλλού θα τους ξαναεκθέσει...

Καλή επιτυχία σε τρείς «πρώην» του ΟΦΗ. Στον Αγγελο Χαντί, στον Αλέξη Περογαμβράκη και στον Νίκο Πουρτουλίδη, οι οποίοι βρήκαν την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη.

Ο Αγγελος που βιάστηκε τον Ιανουάριο να φύγει απο τον ΟΦΗ, πήγε στον Αρη, αλλά δεν στέριωσε. Ούτε όλο  το καλοκαίρι βρήκε κάτι αξιόλογο. Θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αήττητο Σπάτων, μια νεοφώτιστη και φιλόδοξη ομάδα της Football league. Η εξέλιξη του αποτελεί την επιτομή της κακής και βιαστικής επιλογής του, να φύγει απο τον ΟΦΗ.

Ο Αλέξης Περογαμβράκης, συζήτησε με Παναχαική και Δόξα Δράμας, αλλά τελικά δεν έγινε deal με καμία απο τις δυο ομάδες. Τελικά συμφώνησε με τον Ιαλυσό Ρόδου, μια αξιόλογη ομάδα Γ' Εθνικής και σε ένα πανέμορφο νησί.

Ο έμπειρος Νίκος Πουρτουλίδης φαινόταν κοντά σε Ηρακλή ή Καβάλα, αλλά τελικά συμφώνησε με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην Football league. O Νίκος είχε σημαντική συμβολή πέρσι στο "κράτημα" των αποδυτηρίων του ΟΦΗ στις δύσκολες στιγμές. Παιδί με ήθος και χαρακτήρα.

Καλή επιτυχία και στα τρία  παιδιά και μακάρι να βρούν στις ομάδες αυτές, εκείνα που περιμένουν.

 Το 2014-15, στην τελευταία του χρονιά στην Σούπερ Λίγκ, πριν «βυθιστεί» από τα οικονομικά προβλήματα, ο ΟΦΗ των 14 παικτών του Αναστόπουλου, καθάρισε με 3-1 τον δεύτερο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ του Αγγελου Αναστασιάδη με 3-1 και τον έβγαλε εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος. Η νίκη αυτή είχε χαρακτιριστεί ως θαύμα, δεδομένων των προβλημάτων που είχε ο ΟΦΗ εκείνης της εποχής.

Γιατί να μην κάνει το ίδιο και τώρα…

Read 2106 times Last modified on Tuesday, 18 September 2018 13:08
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi