karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ : Η «λαμπερή» Miss ΚΡΗΤΗ 2009 φωτογραφίζεται για το MVP και δηλώνει οπαδός του ΟΦΗ! Featured

06 Mar 2012 Written by


 
Δεν είχε πέρασε ποτέ από το μυαλό της η συμμετοχή στα καλλιστεία και όμως έλαβε μέρος στη φετινή διοργάνωση και δεν γεύτηκε μόνο την εμπειρία συμμετοχής σ' ένα διαγωνισμό ομορφιάς αλλά και τη χαρά της στέψης με τον τίτλο της MISS ΚΡΗΤΗ 2009.

Συνέντευξη στην Ολγα Σουτζή

Μιλάμε βέβαια για την Μαρία Τσαγκαράκη όπου από τις αίθουσες του Πανεπιστημίου όπου σπουδάζει στο Ρέθυμνο βρέθηκε στην πασαρέλα.
Ένα κορίτσι με πολύ θετική ενέργεια και αύρα, πάντα χαμογελαστό που μας κέρδισε από την πρώτη επαφή μαζί της.
Ένα κορίτσι που δεν εφησυχάζει ποτέ. Αεικίνητη και πολυπράγμων καθώς πέραν από τις σπουδές της ασχολείται με την μάθηση ξένων γλωσσών, με την κρητική παράδοσή δηλώνοντας μάλιστα λάτρης, αλλά και με τους παραδοσιακούς μας χορούς συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις του Ομίλου Βρακοφόρων.
Βέβαια από την ζωή της 20χρονης μελαχρινής καλλονής, δεν θα μπορούσε να λείπει και το κομμάτι του αθλητισμού, δηλώνοντας μάλιστα και Ομιλίτισα, κόρη γαρ του Μηνά Τσαγκαράκη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΟΦΗ.


 
Η συμμετοχή της λοιπόν στα καλλιστεία ήρθε μετά από την πρωτοβουλία αγαπημένης της φίλης, μια και η ίδια ούτε καν το είχε σκεφτεί ποτέ παρά τις προτροπές φιλικών τις προσώπων. Ξεκινώντας λοιπόν την συνέντευξη, μας εξήγησε πώς βρέθηκε στον διαγωνισμό ομορφιάς του νησιού μας, πώς αισθάνθηκε στο μεγάλο τελικό, και πώς ένιωσε όταν πήρε τον τίτλο.
«Η δήλωση συμμετοχής μου έγινε αρχικά εν αγνοία μου από κάποια πολύ κοντινή φίλη η οποία θα πρέπει να πω πως κατά καιρούς προσπαθούσε να με πείσει να λάβω μέρος σε κάποιο διαγωνισμό ομορφιάς όμως εγώ δεν το σκεφτόμουν καθόλου, τόσο γιατί είχα δώσει άλλες προτεραιότητες στην ζωή μου και πιο συγκεκριμένα στις σπουδαίες μου αλλά και γιατί είμαι άνθρωπος πολύ ήπιων τόνων και παράλληλα πολύ ντροπαλή. Αφού λοιπόν είχε γίνει η δήλωση συμμετοχής μου με πήραν τηλέφωνο από την εταιρεία που είχε την ευθύνη τις διοργανώσεις του 31ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς. Πήγα για μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους τις διοργάνωσης χωρίς ουσιαστικά να το έχω σκεφτεί αρκετά. Εν συνεχεία έφτασα να συμμετέχω στον διαγωνισμό αφού το είχα τοποθετήσει στο μυαλό μου σαν μια εμπειρία. Βέβαια δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα να πάρω τον τίτλο. Υπήρχαν και άλλες όμορφες κοπέλες».


- Όταν ήρθε ο τίτλος πώς ένιωσε;
«Όπως είπα δεν το περίμενα. Ίσως και γι’ αυτό το λόγο ήμουν αρκετά ψύχραιμη θα έλεγα. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω ούτε και όταν έφευγα αργά το βράδυ από τον χώρο της διοργάνωσης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το χάρηκα πάρα πολύ καθώς αυτός ο τίτλος αντιπροσωπεύει το Κρητικό στοιχείο του νησιού μου».
- Σήμερα;
«Σήμερα το απολαμβάνω και το χαίρομαι αλλά δεν είναι η αρχή και το τέλος. Είναι ένα ακόμα βήμα, μια βάση».
- Σκέπτεσαι δηλαδή να ασχοληθείς περισσότερο με το συγκεκριμένο χώρο;
«Θα ασχοληθώ αλλά δεν θ’ αφήσω και κάποιες προτεραιότητες που έχω θέσει. Θα προετοιμαστώ για τα πανελλήνια καλλιστεία που θα γίνουν του χρόνου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάει στο περιθώριο το πανεπιστήμιο. Θα δώσω βάρος και στα μαθήματά μου, μια και μου έχουν απομείνει μόλις επτά για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στο Τμήμα φιλολογίας που σπουδάζω στο Ρέθυμνο. Το πτυχίο για μένα έχει προτεραιότητα καθώς θέλω να νιώθω ασφαλής επαγγελματικά».
- Θεωρείς πως είναι εύκολο να «δέσεις» σπουδές και μόντελινγκ;
«Σαφώς και δεν είναι εύκολο. Ήδη οι μέρες μου έχουν γεμίσει περισσότερο από τότε που πήρα τον τίτλο της MISS ΚΡΗΤΗ 2009. Μπορώ όμως να ασχοληθώ παράλληλα, καθώς οι κινήσεις μου θα είναι επιλεκτικές. Δεν θα κάνω κάτι που δεν με εκφράζει μόνο για την αναγνωσιμότητα, την δόξα και το χρήμα».


- Έχει αλλάξει κάτι από την μέρα που πήρες τον τίτλο; Ο κόσμος σε αναγνωρίζει περισσότερο;
«Έχω δει κάποια διαφορά από τον κόσμο. Νιώθω τα μάτια των γύρω μου να συγκεντρώνονται αρκετές φορές πάνω μου και κάποιες φορές μάλιστα να με σχολιάζουν».
- Η οικογένειά σου τι λέει;
«Σίγουρα χάρηκαν όλοι. Και οι γονείς αλλά και τα αδέλφια μου. Όλοι είναι δίπλα μου, είμαι και η μικρότερη στην οικογένεια οπότε καταλαβαίνετε ότι με έχουν υπό την προστασία τους και μάλιστα είναι κάτι που μου αρέσει».
- Ποιες είναι οι δραστηριότητές σου;
«Λόγω των μαθημάτων μου στην σχολή δεν έχω την δυνατότητα για πολλά πράγματα. Ήθελα να μάθω και μια τρίτη ξένη γλώσσα (μιλά αγγλικά και γερμανικά) και έτσι ξεκίνησα τα ιταλικά τα οποία και τελειώνω. Πάω γυμναστήριο, συμμετέχω στις εκδηλώσεις του Ομίλου Βρακοφόρων και ασχολούμαι με Κρητικούς χορούς».
- Βλέπουμε ότι σε έχει «κατακτήσει» το κρητικό στοιχείο.
«Πράγματι αγαπώ πολύ ό,τι έχει να κάνει με το νησί και την παράδοσή μας. Από μικρή είχα ασχοληθεί με τους Κρητικούς χορούς και όταν ήρθα στο Ρέθυμνο, θέλοντας να συνεχίσω πήγα στον Όμιλο Βρακοφόρων όπου και συμμετέχω στις διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις».
- Πέρα από το γυμναστήριο ασχολείσαι και με κάποιο άλλο άθλημα;
«Έπαιζα τένις, έκανα Κιγκ Μπόξινγκ, κολύμβηση και στίβο, τώρα όμως είναι δύσκολο να ασχοληθώ ξανά, καθώς δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Ελπίζω να τα καταφέρω και πάλι στο μέλλον».


- Παιδί πάντως αθλητικής οικογένειας.
- «Ακριβώς. Ο μπαμπάς μου έχει περάσει το γονίδιο και το αθλητικό πνεύμα. Να φανταστείτε ότι αν και πέρασαν πάρα πολλά χρόνια από τότε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο ακόμα και τώρα γυμνάζεται. Είχα λοιπόν τα ερεθίσματα. Βέβαια σαν ποδοσφαιριστή δεν τον θυμάμαι, βλέπετε δεν είχα γεννηθεί, όμως το θυμάμαι σαν προπονητή, μάλιστα με έπαιρνε αρκετές φορές μαζί του στο γήπεδο».
- Να υποθέσουμε ότι είσαι και ΟΦΗ μια και ήταν η ομάδα που αγωνιζόταν ο μπαμπάς σου;
«Ναι η αλήθεια είναι πως υποστηρίζω τον ΟΦΗ. Πέρα από το ότι είναι μια από τις τοπικές μας ομάδες, λόγω του μπαμπά μου θα έλεγα ότι μεγάλωσα με αυτή την ομάδα. Βέβαια χαίρομαι και για τον Εργοτέλη που βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία».
- Γήπεδο πας;
«Πάω, ή πήγαινα θα έπρεπε να πω καλύτερα μια και από τότε που έφυγα από το Ηράκλειο και πήγα Ρέθυμνο δεν έχω ξαναπάει. Παλιότερα πάντως πήγαινα, όμως πάντα με τον μπαμπά μου και όχι σε μεγάλα παιχνίδια. Σε αυτά ήθελε να πηγαίνει μόνος. Απέφευγε να με παίρνει μαζί του».
- Να ελπίσουμε ότι θα σε δούμε να επιστρέφεις φέτος στις κερκίδες και θα ομορφύνεις με την παρουσία σου κάποιο παιχνίδι;
«Αν και αυτή την χρονιά θα βρίσκομαι στο Ρέθυμνο τον περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου ελπίζω να καταφέρω να δω κάποια παιχνίδια».
 
 
 
MORE ABOUT…
 
Αγαπημένη εποχή: Χειμώνας
Θαυμάζω: Τους δραστήριους ανθρώπους
Αδυναμία: Η οικογένειά μου
Ιδανικό: Μια δημιουργική και ενδιαφέρουσα πορεία ζωής
Απεχθάνομαι: Όλους όσους δεν στηρίζουν τις ρίζες τους
Χαλαρώνω: Με φιλική παρέα
 

 

Read 10094 times Last modified on Thursday, 17 May 2012 20:10
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi