Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Σοκαριστικές ήταν οι στιγμές στο περιθώριο του αγώνα Νέοι Εργοτέλη, Νέοι Ηροδότου για το τοπικό πρωτάθλημα, ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, όταν μετά απο μια σύγκρουση στον αέρα και άσχημο πέσιμο στο έδαφος, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Γιώργος Μαυροειδής, έπεσε στο έδαφος και άρχισε να σφαδάζει!
Εντρομοι όσοι ήταν δίπλα, παίκτες και διαιτητές, καλούσαν με επιμονή τον ιατρό να μπει γρήγορα στο γήπεδο και να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή, όπως και έγινε.
Oι συμπαίκτες του, αλλά και οι αντίπαλοι έμοιαζαν να έχουν «παγώσει» και να τραβούν τα μαλιά τους!
Στο γήπεδο του Μαρτινέγκο, οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν τη στιγμή του τραυματισμού (82ο λεπτό του αγώνα) ήταν σοκαριστικές, με παίκτες και φιλάθλους να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις στιγμές, που ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ήταν στο έδαφος και σφάδαζε απο τους πόνους.
Ευτυχώς στο γήπεδο, υπήρχε ιατρός, ενώ και ο προπονητής των γηπεδούχων Αντώνης Αποστολάκης (πρώην παίκτης του ΟΦΗ και του Εργοτέλη), αλλά και παράγοντες της ομαδας, που έσπευσαν αμέσως, είχαν την ψυχραιμία, για την αντιμετώπιση του περιστατκού.
Ο παίκτης του Εργοτέλη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου ο ποδοσφαιριστής ανέκτησε τις αισθήσεις του και όπως διαπιστώθηκε εκτός των άλλων, υπέστη και κάταγμα κλείδας!.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν τυχερός στην ατυχία του και λίγες ώρες αργότερα, είχε να λέει για την σοκαριστική στιγμή με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι έσπευσαν να του συμπαρασταθούν. Μάλιστα ανέβασαν στο Facebook και μια φωτογραφία με τον συμπαίκτη τους στον οποίο και ευχήθηκαν "Πάντα γερός αδερφέ μας!»
Το παιχνίδι, ολοκληρώθηκε με νίκη των Νέων Εργοτέλη (2-0), αλλά στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κανείς δεν είχε στο μυαλό του το αγωνιστικό μέρος τηε αναναμέτρησης, αλλά με το ποια ειναι η εξέλιξη για το νεαρό αθλητή, ο οποίος τελικά είναι καλά και επέστρεψε σπίτι του.
Δείτε στο παρακάτω VIDEO της ΚΡΗΤΗ-TV τα σοκαριστκά δευτερόλεπτα του τραυματισμού του νεαορύ ποδοσφαιριστή, ο οποίος τελικά ήταν τυχερός στην ατυχία του...