karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Με δικά του παιδιά βάζει πλώρη για την Α1

07 Dec 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Με πολλά δικά του παιδιά, αλλά και εμπειρία από παίκτες που έχουν την δική τους ιστορία στην υδατοσφαίριση (Τσαβολάκης, Λεονταράκης), συν δυο σημαντικές μεταγραφές (Παπανικολάου, Κλήμος), ο ΟΦΗ ρίχνεται στην μάχη της Α2 με στόχο να αποτελέσει και φέτος δύναμη στην κατηγορία και γιατί όχι, αν του δοθεί η ευκαιρία, να μην κάνει και το …μπάμ, με την άνοδο στην Α1, για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Το …τρελό αυτό όνειρο, ακούστηκε από τα χείλη των ανθρώπων της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, καθώς δεν το κρύβουν ότι θέλουν στα επόμενα χρόνια τον ΟΦΗ, στην μεγάλη κατηγορία της Ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Φιτσανάκης, ανέφερε ότι «μέσα στο μυαλό μου είναι πάντα, το πώς θα φέρουμε τον ΟΦΗ στην Α1. Κάθε χρόνο να κάνουμε ένα σκαλί προς τα πάνω». Όπως τόνισε «πέρσι τέτοια εποχή ανεβάσαμε την ομάδα από την Β’ Εθνική στην Α2. Κάναμε μια γεμάτη χρονιά στην κατηγορία, αλλά φέτος, θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Είμαστε στις τρείς πιο νεανικές ομάδες της κατηγορίας. Αυτό μας γεμίζει υπομονή και αισιοδοξία. Είναι τιμή μου που σαν προπονητής έχω παίκτες όπως ο Παπανικολάου και ο Κλήμος, αλλα και οι Τσαβολάκης και Λεονταράκης, με τους οποίους έμενα σαν αθλητής στο ίδιο δωμάτιο».

Ο ιστορικός έφορος της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης, τόνισε ότι «το έχω ζήσει πολλά χρόνια το πρωτάθλημα της Α2. Φέτος μπορεί να είναι μια πολύ καλή χρονιά για μας. Με πολλά νέα παιδιά, αλλά και έμπειρους παίκτες. Εύχομαι σε όλους υγεία. Χρειαζόμαστε βοήθεια, ψάχνουμε χορηγούς και καλούμε όσους μπορούν να μας βοηθήσουν».

Από τους αθλητές του ΟΦΗ, ο  Ηρακλής Τσαγκαράκης, ανέφερε ότι «έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία φέτος. Πέρσι είχαμε δύσκολη χρονιά, αλλά σώσαμε την ομάδα. Εύχομαι να κυνηγήσουμε το καλύτερο στη φετινή χρονιά».

Ο Κωσταντίνος Ζουράρης, ανέφερε ότι «θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή σεζόν. Να σωθούμε και αν μπορούμε κάτι καλύτερο. Έχουμε ήδη δυο προσθήκες από το υψηλότερο επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φτάσουμε στο στόχο μας. Μεταξύ μας συζητάμε ακόμα και για την Α1 και θα τον προσπαθήσουμε».

Ο Σήφης Παντερής ανέφερε ότι «είμαστε μια ομάδα με κορμό αθλητών 16-17 και 20 ετών. Είμαστε χρόνια μαζί, είμαστε μια παρέα. Ευελπιστούμε να φέρουμε την ομάδα στην Α1».

Ο Ζαχαρίας Λουλακάκης, τόνισε ότι «εύχομαι υγεία σε όλους τους συναθλητές μου και να ανέβουμε στην Α1. Εχουμε νεανική ομάδα και είμαστε ομάδα μέσα και έξω από το νερό».

Ο άλλοτε αρχηγός της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, Γιώργος Σπαγουλάκης, ανέφερε με τη σειρά του ότι «αυτή η ομάδα μου θυμίζει πολύ την ομάδα που ανέβηκε στην Α1. Ηταν και τότε παίκτες που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του ΟΦΗ. Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά. Φέτος θα είναι η χρονιά σας. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ είναι κοντά στο πόλο αλλά και σε όλα τα τμήματα».

Ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Ζερβάκης είπε στους πολίστες του ΟΦΗ ότι «όταν ήμουν στην ΠΑΕ είχα πεί ότι η ποδοσφαιρική ομάδα θα ανέβει στην Α’ Εθνική και κανείς δεν με πίστευε. Το ίδιο θα πω και για σας, γιατί βλέπω τη φλόγα και την αγάπη σας για αυτό που κάνετε».

Το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Αρώνης, ο οποίος είναι και χορηγός της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «φέτος μπορεί να είναι μια πολύ καλή χρονιά για το πόλο του ΟΦΗ και μπορεί να κάνει το άλμα στην Α1. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς που είναι κοντά μας. Τα Νερά Ρούβας, την Περιφέρεια Κρήτης, ο πολύ μεγάλος άνθρωπος, που αν δεν υπήρχε, δεν θα υπήρχε για μένα, Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ο Γιάννης Δανδάλης, με αυτό το βάρος που κουβαλάει όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ ακόμη την οικογένεια Βάβουλα, την οικογένεια Λεμπιδάκη, τον κ. Φασομυτάκη, τον κ. Ζαμπετάκη, την οικογένεια του κ. Μαυράκη, τον κ. Καράτζη, τον κ. Νικολιδάκη, το κ. Νίκο Μπαξεβάνη, την μεγάλη οικογένεια του κ. Τσικνάκη και τον κ. Αντώνη Μιχελιδάκη».

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός, ανέφερε ότι «χαίρομαι που είμαι προσκεκλημένος από το μεγαλύτερο σωματείο της πόλης. Ο ΟΦΗ δοξάζει την πόλη και το νησί. Η υδατοσφαίριση έχει προσφέρει μεγάλες στιγμές στην πόλη. Εύχομαι να ανεβάσετε ξανά την ομάδα στα σαλόνια. Ο Υπουργός έχει δηλώσει ότι η νέα 33αρα πισίνα που θα κατασκευαστεί θα χρησιμοποιηθεί από την υδατοσφαίριση».

Ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, Μιχάλης Αλεφαντινός, μετέφερε τη στήριξη και την αγάπη και τη στήριξη του κ. Αυγενάκη για τον ΟΦΗ συνολικά και ευχήθηκε στους αθλητές υγεία και μια καλή σεζόν.

Στην παρουσίαση της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, παραβρέθηκαν ακόμη άνθρωποι που είναι κοντά στην υδατοσφαίριση του ΟΦΗ, όπως οι Δημήτρης Παπαδάκης, Γιώργος Βάλσαμος, Γιάννης Πολίτης, Νεκταρία Μανουσουδάκη, Δέσποινα Αρώνη, Στέλιος Ζαχαράκης.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η υδατοσφαίριση του ΟΦΗ, ευχαριστούν θερμά το ξενοδοχείο VANISKO για την φιλοξενία.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες απο την εκδήλωση.

Read 564 times Last modified on Tuesday, 13 December 2022 12:13
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi