Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Mετά απο δυο απανωτές θλάσεις, που τον κράτησαν για αρκετό διάστημα εκτός ομάδας, ο Αργεντίνος Ναζαρένο Σολίς, τον οποίο ο ΟΦΗ απέκτησε το καλοκαίρι απο την Μπόκα Τζούνιορς, προπονήθηκε κανονικά, με την ευχή, να μην έχει ξανά κάποια ατυχία με τραυματισμό.
Ο Αργεντίνος, ακολούθησε όλο το πρόγραμμα και μαζί με την επιστροφή του Τσιλιανίδη, μετά απο 6 μήνες, είναι οι δυο ευχάριστες ειδήσεις της εβδομάδας για τον ΟΦΗ, σε μια περίοδο, πολλών ατυχιών και τραυματισμών, με τελευταίο εκείνο του Σακόρ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.
Ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ το προσεχές Σάββατο, ο ΟΦΗ θυμίζει ξανά...νοσοκομείο, με τόσους απόντες (Vajebah Sakor, Jonathan De Guzman, Adil Nabi, Felipe Souza, Νίκος Μαρινάκης, Ricardo Vaz, Αντίλ Ναμπί), ενώ σε αυτούς προστίθεται και η πολύ σημαντική απουσία του Νέιρα, λόγω καρτών.
Επιστρέφει απο τιμωρία ο Μεγιάδο, ωστόσο και πάλι οι απουσίες για τον ΟΦΗ, σε ένα ακόμη παιχνίδι θα είναι σφοδρές.
Γενικά, εδώ και πολύ καιρό, η κρητική ομάδα, παίζει σταθερά σε κάθε της παιχνίδι, χωρίς μια...ενδεκάδα τραυματιών.
Το ίδιο θα συμβεί και στο προσεχές δύσκολο παιχνίδι στο Αλκαζάρ, σε ένα παιχνίδι δυνατό απο όλες τις πλευρές.