karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Αποκάλυψη για τον Εργοτέλη: Σχεδιάζει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο σε περιοχή κοντά στο Ηράκλειο

05 Mar 2021 Written by

Ο Εργοτέλης ζεί πολύ δυνατά αυτήν την εποχή, το όνειρο της επιστροφής του στην Σούπερ Λίγκ 1, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας πέρα απο αυτό, είναι έτοιμοι να βάλουν και ένα ακόμη μεγάλο ...γκολ!


Οπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1 και στον Γιώργο Κορτσιδάκη, ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης, ο σύλλογος είναι σε προχωρημένα σχέδια και συζητήσεις για την κατασκευή ενός αθλητικού κέντρου, σε περιοχή πέριξ του Ηρακλείου.


Μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένεται ξανά στο Ηράκλειο, ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη Μάγκεντ Σάμι, προκειμένου να ηγηθεί των τελικών συζητήσεων, για να προχωρήσει αυτό το μεγάλο σχέδιο για τον σύλλογο, το οποίο θα έχει και την σφραγίδα του Αιγύπτιου ιδιοκτήτη της ομάδας.


Μάλιστα, όπως τονίζει ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, για να δείξει και την σοβαρότητα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος την συγκεκριμένη υπόθεση «ανάμεσα σε μια άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 1 και στο να έχει η ομάδα εγκαταστάσεις και προυποθέσεις για να μπορέσει να παράγει ποδοσφαιριστές, θα προτιμούσα το δεύτερο. Είναι μέσα στα πρώτα πράγματα που έχω ζητήσει να τρέξουν σύντομα στην ομάδα».


Για το ίδιο θέμα, ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, επισημαίνει ότι «υπάρχουν σχέδια, όταν έρθει ο κ. Σάμι, θα τα μελετήσουμε. Θα ξαναέρθει σύντομα ο κ. Σάμι. Είναι εκτάσεις πέριξ του Ηρακλείου, που έχουμε εξετάσει. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι επίσημα με τον Δήμο ή άλλο φορέα. Είναι κάτι που πρέπει να το δούμε πολύ σύντομα».


Για την κατασκευή ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου στον Εργοτέλη και το τι λέει για αυτό ο Μάγκεντ Σάμι, η άποψη του κ. Τουτζάρη, ο οποίος είναι το «δεξί χέρι» του Αιγύπτιου ιδιοκτήτη στον Εργοτέλη, είναι ότι «αν θέλει κάποιος να μείνει στην ιστορία ενός συλλόγου, θα πρέπει να προσπαθήσει να κάνει πολλά περισσότερα απο μια άνοδο στην πρώτη κατηγορία και μετά να υπάρχει το χάος. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο, όταν κάποια στιγμή αποχωρήσει , γιατί νομοτελιακά θα γίνει και αυτό, να αφήσει κάτι για το οποίο θα το θυμάται ο κόσμος του Εργοτέλη για πολλά χρόνια.

Είμαστε και σε μια διαδικασία ανάπλασης του Μαρτινέγκο που είναι η φωλιά του Ερασιτέχνη και εκεί ετοιμάζονται όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Θα πρέπει ταυτόχρονα να έχουμε και ένα σύγχρονο αθλητικό προπονητικό κέντρο».

 

Για το πως εκλαμβάνει ο Μάγκεντ Σάμι την εκπληκτική πορεία του Εργοτέλη και το όνειρο της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, ο Γιώργος Τουτζάρης, τονίζει πως «είναι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος. Πιο πολύ απο το κλίμα που εισέπραξε όταν ήρθε εδώ, αλλά και απο τα αποτελέσματα. Εισπράττει ένα πολύ ωραίο και οικογενειακό κλίμα.
Κανείς μας δεν αρνείται ότι ονειρευόμαστε την Σούπερ Λίγκ. Θα λέγαμε ψέματα αν πούμε ότι δεν το θέλουμε.
Το θέμα είναι η ομάδα να είναι έτοιμη για αυτό. Να ανταπεξέλθει και να μην είναι σάκος του μποξ».

 

Για το μυστικό της επιτυχίας του φετινού Εργοτέλη, ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για κάποιο...θαύμα.
Οπως λέει «το περίμενα ότι θα έχουμε πολύ καλή παρουσία. Γνωρίζοντας την ομάδα, βλέποντας τα φιλικά. Τον σχεδιασμό της ομάδας και γιατί σχεδιάστηκε έτσι. Το περίμενα ότι θα έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.
Απο εκεί και πέρα χρειάζεται η τύχη, το φορμάρισμα στην σωστή περίοδο.
Να έχουμε το μυαλό μας και να μην μας τρελαίνουν οι επιτυχίες, αλλά και οι αποτυχίες.
Μην ξεχνάτε ότι ξεκινήσαμε με δυο ήττες στο γήπεδο μας, τα οποία ήταν ναι μεν με φαβορί της κατηγορίας, αλλά δεν παύουν να βαραίνουν ένα ποδοσφαιρικό οργανισμό και να προσθέτουν αμφιβολία για το αν μπορούν ή όχι.
Απο ότι δείχνουν τα αποτελέσματα το διαχειριστήκαμε καλά.
Δεν θα το χαρακτήριζα θαύμα αυτό που έχουμε πετύχει. Τέσσερα χρόνια η ομάδα προσπαθεί να βελτιωθεί.
Η βελτίωση αυτή, μπορεί να φάνηκε φέτος, αλλά κάθε χρόνο έχουμε δείξει δείγματα γραφής, για τι θέλουμε να κάνουμε και που θέλουμε να φτάσουμε.
Κάποιες φορές αυτό βγαίνει καλύτερα, κάποιες φορές όχι.
Δεν το θεωρώ θαύμα, αλλά μια λογική συνέχεια, που μας οδηγεί σιγά-σιγά σε αυτό το αποτέλεσμα.
Δεν ξέρω αν θα είναι άνοδος ή όχι.
Το ζητούμενο για μας είναι να έχουμε όσο το δυνατόν διάρκεια και συνέπεια στα αποτελέσματα αυτά».


Το μεγάλο όπλο του φετινού Εργοτέλη, είναι σύμφωνα με τον κ. Τουτζάρη «οι σταθερές που έχουμε σαν ομάδα είναι στο τρέξιμο που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι και η προσήλωση στην τακτική προσέγγιση που κάνει ο προπονητής και οι συνεργάτες του.
Η στατιστική και ανάλυση των παιχνιδιών μας βοηθούν να καταλάβουμε κάποια πράγματα.
Το τρέξιμο και η πίεση που ασκούμε στον αντίπαλο, είναι μεγάλα πλεονεκτήματα για την ομάδα μας. Οταν αυτό συνδεθεί με την ατομική ποιότητα και την καλή μέρα συνδιάζεται και το αποτέλεσμα. Εχουμε πολύ καλή φυσική κατάσταση και τα ποιό πολλά παιχνίδια τα παίρνουμε απο αυτό το στοιχείο αλλά και απο τις πολλές επιλογές που έχουμε για να τρέξουμε αυτό το πρότζεκτ».


Για το αν η πορεία της ομάδας, έχει βάλει πιο επιτακτικά το στόχο της ανόδου, ο ίδιος λέει πως «κανείς δεν βάζει το μαχαίρι στο λαιμό για την άνοδο. Αλλά απο την άλλη δεν φαντάζει στο μυαλό μου, κανείς στην ομάδα, είτε παίκτης, είτε προπονητής, να μη στεναχωριέται όταν η ομάδα χάνει. Εμείς παράγουμε θέαμα. Αυτή είναι η δουλειά μας. Στόχος μας είναι πάντα το καλύτερο. Το να λες λόγια για τους στόχους στην αρχή της σεζόν, είναι εύκολο.
Το θέμα είναι τι θα βγαίνει στην πράξη και το γήπεδο. Ολα αρχίζουν και τελειώνουν στο γήπεδο.
Για μας ο στόχος, είναι το κάθε παιχνίδι. Αν κερδίσουμε ένα πόντο παραπάνω απο το δεύτερο, θα είμαστε πρωταθλητές».

 

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη του Γιώργου Τουτζάρη στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1

Read 1615 times Last modified on Sunday, 07 March 2021 19:52
Rate this item
(0 votes)

Media

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi