Print this page

Οι ήρωες των 100 χρόνων του ΟΦΗ ζωντανεύουν στην πύλη Αγίου Γεωργίου

21 Dec 2025 Written by

Οι ήρωες του ΟΦΗ, με αφορμή τα 100 χρόνια του συλλόγου, ζωντανεύουν ξανά στην έκθεση με ιστορικές φωτογραφίες, που ξεκίνησε στην πύλη Αγίου Γεωργίου.
Η ιστορία του ΟΦΗ, με ένα κομμάτι της ιστορίας του Ηρακλείου, συνθέτουν ένα φανταστικό σκηνικό!
Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδαλης, οι βουλευτές της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, Μάξιμος Σενετάκης, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, μέλη της Δημοτικής Αρχής, όλα τα μέλη του ΔΣ και στελέχη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ, εκπρόσωποι αρχών, αλλά και πολίτες, βρέθηκαν στα εγκαίνια.
Την τελετή του ανοίγματος της πύλης Αγίου Γεωργίου συνόδεψε μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου, υπό τη Διεύθυνση του Λεωνίδα Τζωρτζάκη.
Η πύλη θα λειτουργεί ως πέρασμα που ενώνει την λ. Ικάρου με την πλ. Ελευθερίας με φύλαξη, επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 08:00 έως τις 22:00.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και VIDEO.

Read 74 times Last modified on Monday, 29 December 2025 10:35
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media