O ΟΦΗ με την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), παρέμεινε στην έκτη θέση, σε μια 17η αγωνιστική, στην οποία έγιναν μόλις δυο παιχνίδια, λόγω κρουσμάτων κορωνοίού!
Το ΟΦΗ-ΠΑΣ 1-1 και το Βόλος-Παναθηναικός 3-1.
Επόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ, το εξ, αναβολής Απόλλωνα Σμύρνης, που έχει οριστεί για την Τετάρτη (12/1) στη Ριζούπολη, το οποίο όμως είναι στον αέρα λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊου, στην ομάδα του Απόλλωνα.
Τα τεστ που θα κάνουν οι ομάδες την Τρίτη (11/1) θα δείξουν αν θα γίνει το παιχνίδι.
Στο μεταξύ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολλανδό Τομ Φαν Φέερτ -ο οποίος σκόραρε δις και αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 10 γκολ- ο Βόλος νίκησε με 3-1 τον Παναθηναϊκό, έβαλε «στοπ» στο σερί νικών των «πράσινων» και επέστρεψε στα «τρίποντα» έπειτα από 3 μήνες!
Ο Παλάσιος με πέναλτι στις καθυστερήσεις μείωσε σε 2-1, όμως ο Ορόζ με άλλο ένα γκολ στο φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Από τις 2 Οκτωβρίου 2021 και το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης είχε να νικήσει η ομάδα της Μαγνησίας, συνεχίζει την προβληματική εικόνα του ο Παναθηναϊκός μακριά απ’ την έδρα του, όπου μετράει μία νίκη σε 7 αγώνες.
Δείτε στο παρακάτω VIDEO τα στιγμιότυπα απο την αναμέτρηση Βόλος-Παναθηναϊκός 3-1 και ΟΦΗ-ΠΑΣ 1-1.