Print this page

Eξοπλισμός, μέσω... ΟΑΚΑ στο κολυμβητήριο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

20 Jul 2021 Written by

Νέο σύγχρονο εξοπλισμό υδατοσφαίρισης απο το ΟΑΚΑ έφερε η διοίκηση του ΕΑΚΗ, για το κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Πρόκειται για νέα τέρματα, διαxωριστικά διαδρομών, χρονόμετρα, τα οποία τοποθετήθηκαν ήδη στο κολυμβητήριο, για τα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας πόλο του ΟΦΗ, στη Β' Εθνική και η εικόνα ήταν εξαιρετική.

Με ανακοίνωση του το ΕΑΚΗ, ευχαριστεί προσωπικά τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ Νεκτάριο Βιδάκη και τον Συντονιστή-Διευθυντή του ΟΑΚΑ, Κωσταντίνο Χαλιορή, για την συμβολή τους.

 Στην ανακοίνωση του, το ΕΑΚΗ αναφέρει, ότι "Νέο, σύγχρονο, εξοπλισμό υδατοσφαίρισης, εξασφάλισε η διοίκηση του ΕΑΚΗ, για το κολυμβητήριο Ηρακλείου, καθώς ο παλαιός εξοπλισμός, είχε υποστεί τη φθορά του χρόνου.

Με ενέργειες του προέδρου του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβού, εξασφαλίστηκαν νέα τέρματα, χρονόμετρα και νέα διαχωριστικά διαδρομών, τα οποία τοποθετήθηκαν ήδη στο κολυμβητήριο και η εικόνα είναι εξαιρετική.
Ο νέος εξοπλισμός, εγκαινιάστηκε στα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας πόλο του ΟΦΗ, για την Β' Εθνική και οι εντυπώσεις όλων για την εικόνα του κολυμβητηρίου Ηρακλείου, ήταν άριστες.
Ο νέος εξοπλισμός ήρθε απο το ΟΑΚΑ και η διοίκηση του ΕΑΚΗ, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ Νεκτάριο Βιδάκη και τον Συντονιστή-Διευθυντή του ΟΑΚΑ, Κωσταντίνο Χαλιορή.
Προχωράμε βήμα-βήμα, ώστε να βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις μας και να δημιουργούμε τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες για τους αθλητές μας".
 
Γ.Κορτς

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Read 262 times Last modified on Thursday, 22 July 2021 15:33
Rate this item
(0 votes)

Latest from george