Print this page

Θλίψη για τον πιστό φίλαθλο-Δεύτερο σπίτι του το γήπεδο

01 Jun 2021 Written by

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Εργοτέλη, καθώς έφυγε απο την ζωή, ένας πιστός φίλος της ομάδας, ένας εργάτης του Μαρτινέγκο, ο Μηνάς Μαστρογιωργάκης.

Σε ανακοίνωση του, ο Γ.Σ. Εργοτέλης κάνει λόγο για ένα φίλο της ομάδας, για τον οποίο "το Μαρτινέγκο αποτελούσε το δεύτερο σπίτι του, εκεί μεγάλωσε άλλωστε από μικρό παιδί, σε εποχές δύσκολες για τον Σύλλογο, στις δεκαετίες 70' και 80'".

Ο εκλιπών υπηρέτησε διοικητικά και ομάδες υποδομής του Εργοτέλη.

Η κηδεία του έγινε την Τρίτη (1/6) στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Στην συλλυπητήρια ανακοίνωση του, ο Γ.Σ. Εργοτέλης αναφέρει ότι: Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θρηνεί για την απώλεια ενός εκλεκτού φιλάθλου του, του Μηνά Μαστρογιωργάκη. Ο εκλιπών διετέλεσε μέλος των διοικητικών συμβουλίων των θυγατρικών ομάδων του Συλλόγου κατά καιρούς, ενώ ξεχώριζε για το πάθος και την ανιδιοτέλεια του για το Σύλλογο, χαρακτηριστικά που πέρασε και στα παιδιά του.

Το αγαπημένο του Μαρτινέγκο αποτελούσε το δεύτερο σπίτι του, εκεί μεγάλωσε άλλωστε από μικρό παιδί, σε εποχές δύσκολες για τον Σύλλογο, στις δεκαετίες 70' και 80'. Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τα παιδιά του και τον αγαπημένο του αδερφό, Γιάννη".

Θερμά συλλυπητήρια και απο εμάς στην οικογένεια του.

Γ.Κορτς

Read 255 times Last modified on Tuesday, 08 June 2021 10:22
Rate this item
(0 votes)

Latest from george