Print this page

Σφαγή στην κορυφή (VIDEOS)

19 Apr 2021 Written by

"Σφαγή" γίνεται στην κορυφή του Κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής, όπου 6 ομάδες μέχρι αυτήν την ώρα, με διαφορά δυο πόντων, διεκδικούν την πρώτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου.

Το ΣΥΝΚΑ Χανίων με το εντυπωσιακό 6-1 επί του Πόρου κρατάει την πρώτη θέση, ωστοσο ιστορικές ομάδες του Ηρακλείου, όπως ο ΠΟΑ, ο Ηρόδοτος και ο Γιούχτας, ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής, ενώ στο "κόλπο" είναι και ο ιστορικός ΑΟΑΝ, αλλά και ο Αλμυρός.

Λόγω της ιδιομορφίας του πρωταθλήματος, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ωστόσο ακόμη δεδομένο και τα προγνωστικά, είναι επισφαλή.

Στις πρώτες δυο αγωνιστικές μετά την επανέναρξη, οι πιο σταθερές ομάδες είναι ο Γιούχτας και ο ΑΟΑΝ που έχουν κάνει το 2Χ2, ενώ η ...απογοήτευση είναι ο Πόρος με (0/2), καθώς παρά την σημαντική του ενίσχυση στις μεταγραφές, δεν εχει καταφέρει ακόμη να γίνει ομάδα και προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Ανδρέα Σκέντζο να διαδέχεται τον Βασίλη Κρασανάκη.

Το πρωτάθλημα έχει όμως ακόμη δρόμο και πολλά μπορεί να αλλάξουν.

 

Δείτε στα παρακάτω VIDEOS τα στιγμιότυπα απο τα παιχνίδια Αλμυρός-Δαμάστα 1-0, Αστέρας Ρεθύμνου-ΠΟΑ 1-2,  Νεάπολη-Γιούχτας 0-1, ΣΥΝΚΑ -Πόρος 6-1, Αρης Σούδας-Αναγέννηση Ιεράπετρας 3-0.

Γ.Κορτς

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ' Εθνική: Μεγάλες νίκες για Γιούχτα και ΠΟΑ

Read 293 times Last modified on Thursday, 22 April 2021 16:01
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media