Print this page

Το σχόλιο του Σίμου για το Νιόπλια

21 Feb 2021 Written by

Ο ΟΦΗ γνώρισε την 7η σερί ήττα του στο πρωτάθλημα, καθώς γνώρισε την ήττα απο τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, ωστόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είχαν οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου, για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο, ως επιπρόσθετη βοήθεια, σε αυτήν την κρίσιμη εποχή για την ομάδα.

Ο συντονιστής ποδοσφαίρου, κάθισε στον πάγκο στα Γιάννινα, αλλά ο ΟΦΗ, δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απο το παιχνίδι.

Οπως είπε ο Σίμος, για την προσθήκη Νιόπλια "ο Νικος Νιόπλιας είναι μέρος της ιστορίας της ομάδας. Είναι συντονιστής, είναι κάθε μέρα μαζί μας. Τώρα η ομάδα μας χρειάζεται όλους. Είναι χαρά μας που είναι μαζί μας. Είναι κάθε μέρα μαζί μας στην προπόνηση. Πάρθηκε μια απόφαση να είναι ακόμη πιο κοντά μας και είναι χαρά μας".

Για το παιχνίδι, ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε πως "δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα.  Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε. Τα λόγια πλέον δεν έχουν αξία. Χρειάζεται αντίδραση. Η ευθύνη είναι δική μου. Πρέπει η ομάδα να αντιδράσει και αυτό θα γίνει".

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, ανέφερε ότι "είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο με ένα γκολ και ευκαιρίες για ένα δεύτερο. Στην επανάλληψη ήμασταν δυναμικοί και κερδίσαμε δίκαια".

 Γ.Κορτς

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απο την εξέδρα στον πάγκο ο Νίκος Νιόπλιας

Ο ΟΦΗ στην εντατική

Η ήττα του ΟΦΗ στα Γιάννινα (VIDEO)

 

 

Read 290 times Last modified on Wednesday, 24 February 2021 19:01
Rate this item
(0 votes)

Latest from george