Print this page

Πίστη στην Εθνική ομάδα

13 Nov 2020 Written by

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε ιδανικό ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα, καθώς στο πρώτο του παιχνίδι με τη Γαλανόλευκη, σκόραρε στο φιλικό με την Κύπρο (2-1) και έστειλε μήνυμα στον Φαν Σιπ ότι μπορεί να τον υπολογίζει στα παιχνίδια-φωτιά με  τη Μολδαβία (15/11) και τη Σλοβενία (18/11), για το Nations League.

 O Hρακλειώτης επιθετικός που είναι σε εκπληκτική φόρμα, καθώς είναι πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία με την Φένλο (7 γκολ σε 8 παιχνίδια), χαρακτήρισε τιμή για τον ίδιο, την παρουσία του στο Εθνικό συγκρότημα. Οπως ανέφερε στην κάμερα του ΟΠΑΠ «είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η κλήση μου για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιώ καλές εμφανίσεις με την ομάδα μου και δεν μπορώ να πω αν το περίμενα ή όχι, αλλά ήλπιζα ότι θα έρθει αυτή η κλήση και θα με κάνει χαρούμενο και ευτυχώς ήρθε αυτή τη στιγμή».

Ο Γιακουμάκης, φαίνεται να πιστεύει στο νέο ξεκίνημα που επιχειρείται στην Εθνική ομάδα. Οπως είπε «αρχίζει και έχει μία θετική αύρα όλο αυτό που γίνεται εδώ στην ομάδα. “Χτίζεται” κάτι όμορφο σιγά – σιγά. Εχουμε όλοι αισιοδοξία, πιστεύουμε στους συμπαίκτες μας, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ελπίζω να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει στις μεγάλες διοργανώσεις».

Ενώ για τα κρίσιμα παιχνίδια με Μολβαδία και Σλοβενία και το αν μπορεί η Εθνικη να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο της, τόνισε πως "αυτό που πιστεύω είναι ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, πρέπει να πιστεύουμε ο ένας στις δυνατότητες του άλλου όπως και γίνεται αυτή τη στιγμή. Να πιστεύουμε, να είμαστε αισιόδοξοι, στους τρεις βαθμούς. Πιστεύω το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από εμάς κι αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει θα πανηγυρίσουμε τους τρεις βαθμούς. Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει στα επόμενα δύο παιχνίδια με Μολδαβία και Σλοβενία και να διεκδικήσουμε τους έξι βαθμούς και μόνο. Νομίζω κανένα άλλο άθροισμα βαθμών δεν είναι αρκετό. Αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει στα επόμενα δύο παιχνίδια θα πάρουμε την πρόκριση και νομίζω ότι ξεκάθαρα είναι στο δικό μας χέρι».

Δείτε παρακάτω σε VIDEO τις δηλώσεις του Γιώργου Γιακουμάκη.

 Γ.Κορτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ντεμπούτο με γκολ στην Εθνικη ο Γιακουμάκης (VIDEO)

 

Read 231 times Last modified on Tuesday, 17 November 2020 15:37
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media