Print this page

Φόρεσε τη γαλανόλευκη (VIDEOS)

10 Nov 2020 Written by

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, φόρεσε για πρώτη φορά τη γαλανόλευκη προπονήθηκε με την Εθνική ομάδα και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με το Εθνικό μας συγκρότημα στο φιλικό παιχνίδι με την Κύπρο (11/11, 16:45, COSMOTE SPORT 1 HD).
Ο Ηρακλειώτης επιθετικός που κάνει σπουδαία σεζόν στην Ολλανδική Φένλο, επιβραβεύθηκε απο τον Τζον Φαν Σίπ με την κλήση στην Εθνική ομάδα.
"Ο Γιακουμάκης πάει καλά στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Θα τον δούμε στην προπόνηση, ίσως και στα παιχνίδια» ανέφερε ο Φαν Σίπ και έδειξε να υπολογίζει το Γιακουμάκη, τόσο για το φιλικό με την Κύπρο, όσο παιχνίδια με Μολδαβία και Σλοβενία που ακολουθούν στο Nations League.

Ο Τζον Φαν Σιπ, δήλωσε προβληματισμένος για το γεγονός πως οι ελληνικές ομάδες χρησιμοποιούν πολλούς ξένους παίκτες, κάτι που έχει άμεση επίδραση στη δική του επιλογή για την επάνδρωση της Εθνικής Ελλάδας.

«Η ανησυχία μου είναι πως δεν έχουμε πολύ μεγάλο βάθος στην επιλογή των παικτών και αυτό είναι κάτι που έχει να κάνει και με το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι ελληνικές ομάδες παίζουν με πολλούς ξένους. Είναι κάτι που με προβληματίζει, θα πρέπει στο μέλλον να βοηθήσουμε την Εθνική βάζοντας περισσότερους Έλληνες παίκτες στις ομάδες. Γιατί κι εμείς από εκεί επιλέγουμε ποδοσφαιριστές» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου πριν τη φιλική αναμέτρηση με την Κύπρο.

Ο Κάρλος Ζέκα αναφερόμενος στη φιλική αναμέτρηση με την Κύπρο (11/11, 16:45, COSMOTE SPORT 1 HD), το χαρακτήρισε ως «πολύ σημαντικό για μας για να βρεθούμε πάλι μέσα στο γήπεδο και να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε». Ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με Μολδαβία και Σλοβενία που ακολουθούν στο Nations League για την Εθνική ομάδα τονίζοντας: «Έχει σημασία να είμαστε καλοί αμυντικά, να μη δεχτούμε γκολ και μετά μπροστά να τελειώσουμε τις φάσεις που θα έχουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε».

Γ.Κορτς

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τον Γιώργο Γιακουμάκη με την Εθνική, αλλά και τις δηλώσεις Φαν Σιπ και Ζέκα.

Read 275 times Last modified on Saturday, 14 November 2020 21:35
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media