Print this page

Δείτε πως ο ΟΦΗ κόντραρε τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

15 Feb 2020 Written by

Σε ένα παιχνίδι που το τελικό 3-0 σετ απο τον ΠΑΟΚ δεν δείχνει την αλήθεια, καθώς ο ΟΦΗ ήταν σκληρό καρύδι και πάλεψε όλα τα σετ, μέχρι και τον τελευταίο πόντο, η κρητική ομάδα άφησε υποσχέσεις με την εμφάνιση της στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και συνεχίζει την πορεία της με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε βελτιωμένος  και ανανεωμένος στο ντεμπούτο του Ανέστη Γιαννακόπουλου στον πάγκο, με διαγώνιο τον Λουκούμι στη θέση του Τσούλαφιτς που ήταν εκτός αποστολής και τους Σαρικεΐσογλου, Ρουμελιωτάκη βασικούς ακραίους, αλλά και τον Κομητούδη βασικό πασαδόρο σε όλο το παιχνίδι.

O ΠΑΟΚ παρότι βρέθηκε πίσω σε όλα τα σετ κατάφερε στα τελειώματα να βρει λύσεις σε επίθεση και με πρωταγωνιστή τον Βαν ντε Ντρις να πάρει τη νίκη.
 Ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλα κενά στην υποδοχή αλλά πέρασε ανώδυνα από το Ηράκλειο. Μετά τους 3 βαθμούς ανέβηκε στους 30 βαθμούς ενώ ο ΟΦΗ έμεινε στους 11 και στην 8η θέση. Εκτός του Βαν ντε Ντρις πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Μπιέλιτσα, Μάρσαλ ενώ βασικός πασαδόρος ήταν ο Τερζής.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO όλο το εξαιρετικό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, το οποιο και μεταδόθηκε σε livestreaming απο την επίσημη σελίδα της Volley League.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο ψυχωμένος ΟΦΗ κόντραρε τον ΠΑΟΚ

Τα εγκώμια για τον ΟΦΗ απο τον προπονητή του ΠΑΟΚ και η σιγουριά για παραμονή στην Α1

 

Read 572 times Last modified on Thursday, 20 February 2020 16:59
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media

https://youtu.be/uQgUMiM8au0