Print this page

Νοκ-άουτ και ο Ορτέγκα-Η αποστολή του ΟΦΗ με Αρη

15 Dec 2017 Written by

Με ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού ολοκληρώθηκε επι κρητικού εδάφους η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αρη που θα γίνει την Κυριακή (17/12, 5μμ) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ισπανός Ορτέγκα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς έμεινε εκτός αποστολής απο την αναμέτρηση. Στη Θεσσαλονίκη η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ. Με 19 παίκτες η αποστολή.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (15/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, επι κρητικού εδάφους για το παιχνίδι με τον Αρη, που θα γίνει την Κυριακή (17/12, 5μμ) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ισπανός Αρμίτσε Ορτέγκα, που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτός αποστολής.

Ετσι και ο Ορτέγκα προστέθηκε στις απουσίες που έχει ο ΟΦΗ, λόγω τραυματισμού (Ορτέγκα, Κοιλιάρας, Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου,Περογαμβράκης), από το παιχνίδι της Κυριακής.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το Σάββατο (16/12) το πρωί, αεροπορικώς από το Ηράκλειο για την Θεσσαλονίκη και θα κάνει το μεσημέρι στην συμπρωτεύουσα την τελευταία προπόνηση, πριν το παιχνίδι.

Η αποστολή του ΟΦΗ , θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, την Δευτέρα το πρωί.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν oι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Κουτσινικούλης, Λεάλ.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Ορτέγκα, Κοιλιάρας, Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου,Περογαμβράκης και οι Παναγιώτου, Πλευράκης και Κοντογιάννης.

Read 1938 times Last modified on Sunday, 17 December 2017 17:33
Rate this item
(0 votes)

Latest from george