Print this page

Καιμακάμης: "Με τον ΟΦΗ έχω μια διαχρονική και απόλυτα επιτυχή επαγγελματική συνεργασία"

26 Jul 2017 Written by

"Με τον ΟΦΗ έχω μια διαχρονική και απόλυτα επιτυχή επαγγελματική συνεργασία" δηλώνει στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, ο νομικός Πέτρος Καιμακάμης ο οποίος εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στην υπόθεση της αδειοδότησης του σε δεύτερο βαθμό και η οποία στέφθηκε με επιτυχία.

Ο ΟΦΗ, κέρδισε την έφεση και πήρε την αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα, να κάνει μεταγραφές, δίχως περιορισμούς.

Οπως τονίζει ο Πέτρος Καιμακάμης, ο οποίος και στο παρελθόν, είχε εκπροσωπήσει με επιτυχία τον ΟΦΗ, σε υπόθεση αδειοδότησης:

"Με τον ΟΦΗ έχω μια διαχρονική και απόλυτα επιτυχή επαγγελματική συνεργασία σε πολύ δύσκολες υποθέσεις που είχαν σχέση ακόμη και με την ύπαρξή του ως ΠΑΕ κατά το παρελθόν, οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί η υπόθεση της έφεσής μας έγινε δεκτή, τον χειρισμό της οποίας ανέλαβα στον δεύτερο βαθμό. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί ούτως ώστε ότι κερδίζει ο ΟΦΗ στα γήπεδα, να μη το χάνει εφ’ εξής στα χαρτιά.

 Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο Ηρακλείου Ζαχαρία Λιπαράκη και τον προϊστάμενο λογιστηρίου του ΟΦΗ Εμμανουήλ Βασιλάκη για την αμέριστη βοήθειά τους να αντιμετωπισθεί με επιτυχία η υπόθεση.

Πέτρος Καϊμακάμης".

Στην φωτογραφία, ο Πέτρος Καιμακάμης (στη μέση) με το Ζαχαρία Λιπαράκη και το Μανόλη Βασιλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρασε το σκόπελο της αδειοδότησης ο ΟΦΗ!

Read 1123 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george