Print this page

Φράνκ Ντεπέστελε: “Θα γίνει μάχη με τη Σύρο”

30 Oct 2026 Written by

"Θα γίνει σκληρό παιχνίδι. Θα γίνει μάχη" τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Φράνκ Ντεπέστελε, για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Φοίνικα Σύρου, που θα γίνει το Σάββατο (31/10, 17.00) στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, το οποίο χρησιμοποιεί προσωρινή έδρα η ομάδα της Σύρου, λόγω εργασιών αναβάθμισης του γηπέδου της.

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν, με δυο μεγάλες νίκες επί του ΠΑΟΚ (3-0) για το πρωτάθλημα της Novibet Volleyleague και του Αρη (0-3)  για το Νovibet Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ωστόσο, όπως τονίζει ο Βέλγος προπονητής του ΟΦΗ "κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Η Σύρος ήταν πολύ καλή με το Μίλωνα και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση σαν ομάδα. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σε επίπεδο απόδοσης, όπως ήμασταν με τον ΠΑΟΚ, για να πάρουμε τη νίκη".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δυνατή μονομαχία ΟΦΗ και Φοίνικα Σύρου

Read 50 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george