Print this page

Το πλατύ χαμόγελο της Εύης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού

02 Aug 2026 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Στην Αμερική βρίσκεται το "αστέρι" του ΟΦΗ, η Εύη Πρινιωτάκη, η οποία εξασφάλισε πλήρη υποτροφία, για το Towson University, στην Πολιτεία Μέριλαντ, των ΗΠΑ, με την συμπαράσταση του προέδρου του ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη.

Η αθλήτρια του ΟΦΗ, βρίσκεται ήδη στο Μέριλαντ και η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, τις πρώτες φωτογραφίες, με τις νέες της συμπαίκτριες στο Αμερικάνικο κολλέγιο.

Η Πρινιωτάκη, θα σπουδάσει κινησιολογία και θα συνδυάσει τις σπουδές της με το βόλεϊ.

Το πλατύ χαμόγελο της Εύης (στην φωτογραφία με το νούμερο 14), μαζί με τις νέες της συμπαίκτριες, σε αυτό το μεγάλο ταξίδι που ξεκινάει, δείχνει τον ενθουσιασμό της!

Να σημειωθεί ότι, η 18χρονη διεθνής αθλήτρια με τις Κ16 και Κ18, ήταν εδώ και ένα χρόνο, υπο στενή παρακολούθηση απο τους προπονητές του Towson University, ώστε να πάρει το εισιτήριο για τις ΗΠΑ και την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

H Eυη, βέβαια, τα τελευταία χρόνια, μεγαλούργησε τόσο στην ομάδα γυναικών του ΟΦΗ, όσο και στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου, βάζοντας δικαιωματικά τον εαυτό της, στα κορυφαία ταλέντα της χώρας, στην ηλικία της!

Να της ευχηθούμε ολόψυχα, καλή επιτυχία, στο Αμερικάνικο όνειρο που ξεκίνησε για αυτήν!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το αστέρι του ΟΦΗ με υποτροφία στην Αμερική

 

 

 

Read 67 times Last modified on Sunday, 02 August 2026 14:18
Rate this item
(0 votes)

Latest from george