Print this page

Γιώργος Δουλγεράκης: Ο 16χρονος λίμπερο απο τα σπλάχνα του ΟΦΗ στην Volley League!

01 Jul 2026 Written by

Με ένα παιδί απο τα σπλάχνα της ομάδας, συνεχίζεται η στελέχωση της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ 2026-27.

Πρόκειται για τον 16χρονο (9/2/2010, 1μ72) λίμπερο Γιώργο Δουλγεράκη, ο οποίος απο τα παιδοεφηβικά τμήματα του συλλόγου, θα βρεθεί στην πρώτη ομάδα και το πρωτάθλημα της Volley League.

Ο νεαρός αθλητής, είχε συμμετάσχει και στην προετοιμασία, της Εθνικής ομάδας Κ16.

Ο Γιώργος Δουλγεράκης, διακρίθηκε με τις υποδομές του ΟΦΗ στα πρωταθλήματα Κρήτης και η εισήγηση του προπονητή του, Νίκου Αντωνιάδη, ήταν θετική στο να βρεθεί στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Οραμα του προέδρου του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, είναι κάθε χρόνο, τουλάχιστον ένα παιδί απο τις υποδομές του συλλόγου, στις οποίες τα τελευταία χρόνια γίνεται πολύ καλή δουλειά, να παίρνει το εισιτήριο για την πρώτη ομάδα!

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Γιώργο Δουλγεράκη, στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Δουλγεράκης, ανέφερε ότι: "Eίμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω στο υψηλό επίπεδο και να προπονούμαι με επαγγελματίες παίκτες. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη σεζόν. Ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη".

 

Read 48 times Last modified on Wednesday, 01 July 2026 14:39
Rate this item
(0 votes)

Latest from george