Print this page

Και εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το...βόδι!

08 Apr 2026 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Και εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το...βόδι!

Κάπως έτσι, αισθάνονται οι άνθρωποι του ΟΦΗ, για την φάση του Ταξιάρχη Φούντα, στο 48ο λεπτό του αγώνα στο Βόλο, με τον επιθετικό του ΟΦΗ, να επιχειρεί να αιφνιδιάσει με εκτέλεση φάουλ απο πλάγια τον τερματοφύλακα Σιαμπάνη, ο οποίος έδιωξε, με τη μπάλα ωστόσο να δείχνει ότι έχει περάσει τη γραμμή, αλλά ο διαιτητής Τσακαλίδης και ο διαιτητής VAR (Παπαδόπουλος), δεν υπέδειξαν την παράβαση.

"Δυστυχώς δεν έχουμε goal line technology" για να είμαστε ξεκάθαροι για την φάση αυτή.

"Δεν έχουμε καθαρό οπτικό πεδίο" αποκρίθηκαν οι διαιτητές στα παράπονα των ανθρώπων του ΟΦΗ και του Χρήστου Κόντη, ο οποίος έκανε λόγο για καθαρό γκολ που δεν μέτρησε.

Και ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ όμως, ο Μιχάλης Μπούσης απο την Αμερική, σχολίασε με θυμωμένες φατσούλες και ....γαλλικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη φάση.

"Αναρωτιέμαι τι βλέπετε στη συγκεκριμένη φάση" σχολιάζει εκνευρισμένος ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ.

 Τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του ΟΦΗ, έχει προκαλέσει, λοιπόν,  η διαιτησία του Τσακαλίδη, αλλά και του διαιτητή VAR Παπαδόπουλου, για τη φάση που σήκωσε πολύ σκόνη στο Βόλο, με το γκολ του Φούντα που δεν μέτρησε, ενώ φαίνεται ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή τέρματος.

Το ερώτημα που τίθεται είναι οι διαιτητές θα κρατούσαν την ίδια παθητική στάση, αν επρόκειτο για φάση την οποία φώναζε ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ η ΑΕΚ ή ο Παναθηναικός;

Ακόμη, η εικόνα του διαιτητή Τσακαλίδη στο παιχνίδι απο τον οποίο είχε παράπονο ο ΟΦΗ και στο Σουπερ Καπ με τον Ολυμπιακό, αύξησε τους προβληματισμούς, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 25 Απριλίου στο Βόλο, καθώς σύμφωνα με διαρροές απο την ΕΠΟ, ο Γάλλος Λανουά εμφανίζεται να εξετάζει Ελληνα διαιτητή για τον τελικό Κυπέλλου (πιθανότατα με ξένο VARίστα)  με τα ονόματα των Τσακαλίδη και Φωτιά να είναι στην κορυφή της λίστας. Το αν αυτό επιβεβαιωθεί θα το διαπιστώσουμε τις επόμενες μέρες.

Ο ΟΦΗ, πάντως,  έμεινε στο 1-1 με το Βόλο, στην πρεμιέρα των πλει-οφ για την 5η θέση.

Για να συμβεί αυτό όμως, έβαλε και ο ίδιος το...χεράκι του και έβγαλε τα...μάτια του.

Στο 4' ο Σαλτσέντο και στο 95' ο Ρομάνο, ξόδεψαν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Στην πρώτη φάση, ο τερματοφύλακας Σαμπάνης του Βόλου έκανε την επέμβαση του αγώνα, ενώ στη δεύτερη φάση στο φινάλε του παιχνιδιού ο νεαρός Ρομανο έχασε την ευκαιρία να γίνει ήρωας του παιχνιδιού για τον ΟΦΗ, όμως μετά την πάσα πάρε βάλε του Αποστολάκη, έστειλε τη μπάλα στα Περιστέρια.

Ο Βόλος κόντρα στη ροή του αγώνα, είχε προηγηθεί στο 69' με κεφαλιά του Λάμπρου, μετά απο σέντρα του Αμπάντα, σε μια συνεργασία δυο πρώην παικτών του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει αμέσως, με τον Φούντα, στο 75' μετά απο εξαιρετική σέντρα του Τιάγκο Νους.

Στην πρώτη αγωνιστική των πλει-οφ, είχαμε:

Βόλος-ΟΦΗ 1-1
Λεβαδειακός-Αρης 1-1 με τον Αρη να προηγείται και να έχει και τρία δοκάρια, αλλα να μην μπορεί να κερδίσει.

ΠΛΕΙ-ΟΦ (5-8)

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Βόλος-ΟΦΗ 1-1
Λεβαδειακός-Αρης 1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

5. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 22
6. ΒΟΛΟΣ 17
7. ΟΦΗ 17
8. ΑΡΗΣ 16

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΟΦΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (18.00)
ΑΡΗΣ-ΒΟΛΟΣ (19.00).

Read 533 times Last modified on Thursday, 16 April 2026 17:24
Rate this item
(0 votes)

Latest from george