Print this page

Ο αποκλεισμός "πόνεσε" τον Μπιφουμά

25 Aug 2023 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

"I am not going to lie. It hurt!" ("δεν θα πω ψέμματα. Αυτό πόνεσε!") έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram ο Μπιφουμά, για τον αποκλεισμό του, απο την αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός, έβγαλε αντίδραση για το γεγονός, ότι θα παρακολουθήσει το παιχνίδι απο την τηλεόραση.

Βέβαια, ο Μπιφουμά μέχρι σήμερα, δεν ήταν ποτέ στο βασικό πλάνο του Νταμπράουσκας και μάλιστα κάποια στιγμή ήταν υπ' ατμόν, αλλά τελικά λύθηκε η συνεργασία με τον Γκρόνινγκ.

Τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί βέβαια, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αν και ο ΟΦΗ, φαίνεται να ψάχνει κυρίως ένα παίκτη για τη θέση 6, όπου οι επιλογές είναι λίγες με Μεγιάδο και Γκαγιέγος.

Πάντως, η αντίδραση του Μπιφουμά, δεν πρέπει να ενοχλεί.

Συμβαίνουν, αυτά στις ομάδες.

Οι παίκτες, θέλουν να αγωνίζονται και η ενόχληση του Μπιφουμά δείχνει ποδοσφαιριστή, που θέλει να προσφέρει και αν μη τι άλλο, δεν είναι αδιάφορος.

Το ερώτημα είναι, ποιόν απο τους επιθετικούς να άφηνε εκτός ο Νταμπράουσκας, για να πάρει τον Μπιφουμά.

Ο Μοσκέρα, είχε συμμετοχή στο γκολ του Νέιρα, κόντρα σρον Αρη.

Ο Λουίς Φελίπε θα είναι ο βασικός φορ, μόλις έρθει στο 100% φυσικής κατάστασης.

Ο Ντίκο και ο Νέιρα σκόραραν, ενώ και ο Ριέρα, που δεν έπαιιξε κόντρα στον Αρη (ήταν στον πάγκο), φαίνεται να είναι πιο κοντά στο μυαλό του Νταμπράουσκας, απο τον Μπιφουμά.

Ο ΟΦΗ έχει φέτος, πολλές επιλογές στην επίθεση και μια κάποια γκρίνια, είναι λογικό, να υπάρχει.

Οι ...γκρινιάρηδες να πεισμώσουν και να δώσουν περισσότερα, ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή.

 

Read 2736 times Last modified on Wednesday, 30 August 2023 14:25
Rate this item
(0 votes)

Latest from george