Print this page

Νιόπλιας: «Επεφταν συνεχώς κάτω οι παίκτες του Ιαλυσού-Δεν απογοητευόμαστε»

12 Mar 2016 Written by

Σκασμένος» απο το 0-0 με τον Ιαλυσό Ρόδου στο Γεντί Κουλέ ήταν ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας στην συνέντευξη τύπου, που ακολούθησε την αναμέτρηση.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, ανέφερε ότι «δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο στα 12 χρόνια που είναι προπονητής», χαρακτήρισε την εμφάνιση του ΟΦΗ ως την καλύτερη που έχει γίνει μέχρι τώρα και υπογράμμισε ότι απο καθαρή ατυχία ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κερδίσει κάνοντας ειδική αναφορά στο χαμένο πέναλτι, το δοκάρι και τις πολλές ευκαιρίες που έχασε ο ΟΦΗ.

Ο Νιόπλιας υπογράμμισε πως παρηγορία για τον ίδιο και τους παίκτες του, ήταν το χειροκρότημα του κόσμου, μετά τη λήξη του αγώνα.

Οπως είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ «ότι και να πούμε για το παιχνίδι δεν περιγράφεται. Είχαμε καθολική υπεροχή στο παιχνίδι, χαμένο πέναλτι, ευκαιρίες και δοκάρι. Πάιξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι και πήραμε μόλις ένα βαθμό.Μόνο το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος, δικαιώνει την προσπάθεια μας.

Ξεκινάει πλέον μια νέα μέρα για μας. Βλέπουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης».

Για τα συναισθήματα του μετά τη λήξη, υπογράμμισε ότι «έχω πολλά χρόνια στα γήπεδα. Είμαι 12 χρόνια προπονητής. Δεν θυμάμαι ξανά τέτοιο παιχνίδι. Είχαμε τα πάντα σαν ομάδα, αλλά μας έλειψε το γκολ. Θα κοιτάξουμε και κάποια θέματα που έχουμε σαν ομάδα, τα οποία θα τα κοιτάζαμε ακόμα και αν βάζαμε 4 γκολ».

Ο Νιόπλιας αναφέρθηκε και στην τακτική των παικτών του Ιαλυσού να πέφτουν κάτω και να κάνουν καθυστερήσεις. Οπως είπε «το να πέφτεις κάτω σαν παίκτης δεν το καταλαβαίνω. Ποτέ δε το κατάλαβα αυτό. Σε κάθε φάση αυτό έκαναν οι παίκτες του Ιαλυσού. Παρ' όλα αυτά είχαμε ρυθμό και φάσεις. Μας έλλειψε μόνο το γκολ».

Για τη συνέχεια ανέφερε ότι «δεν γίνεται να τα θέλουμε πάντα όλα δικά μας. Να κερδίζουμε εμείς και να χάνουν οι αντίπαλοι. Είμαστε 5 βαθμούς απο την κορυφή και συνεχίζουμε. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Ημασταν 12 βαθμούς πίσω κάποια στιγμή και επιστρέψαμε. Τώρα είμαστε 5 και έχουμε μέσα και το Φωστήρα στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν πρέπει να μας παίρνει απο κάτω»

Για το τι κρατάει απο αυτό το παιχνίδι, τόνισε πως «Κρατάμε πολλά καλά απο το παιχνίδι. Μόνο το γκολ δεν είχαμε. Αν είχαμε κάνει το 1-0 στη φάση του πέναλτι, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ολοι βλέπουν πόσο καλή ομάδα έχουμε. Δεν κερδίσαμε απο καθαρή ατυχία. Αν αυτή την ομάδα που έχουμε τώρα, την είχαμε απο την αρχή του πρωταθλήματος, θα ήμασταν 10-12 βαθμούς μπροστά».


Ο Γιωργος Σάββενας

Ο προπονητής του Ιαλυσού Γιώργος Σάββενας, υπογράμμισε πως «ήρθαμε σε μια καυτή έδρα, με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Στον δεύτερο γύρο ο ΟΦΗ με το Νίκο Νιόπλια στον πάγκο έχει στόφα νικητή. Στηθήκαμε ανασταλτικά για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε απο το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΟΦΗ για τη στήριξη στην ομάδα του. Ο ΟΦΗ δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία».

 

Read 2169 times Last modified on Tuesday, 15 March 2016 14:02
Rate this item
(0 votes)

Latest from george