Print this page

Το Σάββατο στις 7μμ το φιλικό του ΟΦΗ με την Αντερλεχτ στο Γεντί Κουλέ

30 Nov 2022 Written by

Φιλικό παιχνίδι με την Αντερλεχτ θα δώσει ο ΟΦΗ το Σάββατο (3/12, 7μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Η Βέλγική ομάδα, θα κάνει προετοιμασία στο Ηράκλειο και το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, μέχρι τις 7/12.

Θα κάνει για μια εβδομάδα προπονήσεις, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο.

Οι Βέλγοι θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ, με τον Παναιτωλικό στις 6/12 (3μμ) και πάλι στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Οι Βέλγοι επέλεξαν τον Παναιτωλικό, λόγω και της παρουσίας του Γιάννη Αναστασίου, που ήταν πρώην παίκτης της Βέλγικης ομάδας.

Ο ΟΦΗ θα δώσει στο Γεντί Κουλέ, ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό, την Τετάρτη (14/12, 4μμ) στο Γεντί Κουλέ, ενώ αναζητά ένα ακόμη αντίπαλο, για το Σαββατοκύριακο (10-11/12).

Το φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με την Αντερλέχτ, αλλά και αυτό με τον Ιωνικό, θα μεταδοθούν τηλεοπτικά απο την Cosmote tv.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι η Άντερλεχτ επέλεξε την Κρήτη και το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο για το χειμερινό καμπ προετοιμασίας της από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 7 Δεκεμβρίου.

Η κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Βελγίου με 34 πρωταθλήματα, 9 κύπελλα και 13 σούπερ καπ, αλλά και συνάμα μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με σταθερή παρουσία στις διεθνείς διοργανώσεις θα βρεθεί στο Ηράκλειο και θα προπονείται καθημερινά στο ανακαινισμένο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με τρία νέα γήπεδα φυσικού, υβριδικού και συνθετικού χλοοτάπητα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κρήτη, στο πλαίσιο του “Cretan Camp” θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», το Σάββατο 3/12 με αντίπαλο τον ΟΦΗ (19:00) και την Τρίτη 6/12 (15:00) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Είναι η πρώτη φορά που μια από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επιλέγει την Ελλάδα για το χειμερινό camp προετοιμασίας της, επισφραγίζοντας το υψηλότατο επίπεδο των εγκαταστάσεων του Β.Α.Κ. που αναβαθμίστηκαν από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με την αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης.

Read 526 times Last modified on Monday, 05 December 2022 10:00
Rate this item
(0 votes)

Latest from george