Print this page

Φύγε εσύ, έλα εσύ στον Ηρόδοτο

26 Sep 2022 Written by

Οι ανακατατάξεις συνεχίζονται στον Ηρόδοτο, καθώς ο  προπονητής Στάθης Σταθόπουλος, αποτελεί παρελθόν απο την τεχνική ηγεσία.

Η διοίκηση του συλλόγου, ανακοίνωσε ότι την Τρίτη (27/9) θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, ο νέος τεχνικός και αυτός είναι πολύ πιθανό να είναι ο ομογενής απο την Γερμανία, Θωμάς Στράτος, άλλοτε συνεργάτης του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδος, όπως αναφέρει δημοσιεύμα της ιστοσελίδας grandsport.gr.

Στο μεταξύ, ο Ηρόδοτος, ανακοίνωσε την απόκτηση δυο ακόμη ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Γρηγόρη Ζιώγα και Μάουρο Μπράβο.

Ο Γρηγόρης Ζιώγας γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου του 1998 στα Ιωάννινα, έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται ως μέσος. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Κ20 του ΠΑΣ Γιάννενα, του Ηρακλή και της ΑΕΚ ενώ έπειτα ακολούθησε ο Πανσερραϊκός. Τα δυο τελευταία χρόνια ήταν παίκτης του Θεσπρωτού.

Ο Μάουρο Μπράβο είναι 23 ετών (30/7/99) και έχει γεννηθεί στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει ύψος 1.72. Προέρχεται από το πρωτάθλημα MLS Next Pro και έπαιζε στην Orlando City B'. Άλλες ομάδες με τις οποίες έχει αγωνιστεί είναι η Iona Gaels και η FIU Rangers.

Σε ότι αφορά στο διαζύγιο με τον Στάθη Σταθόπουλο, ο Ηρόδοτος κάνει λόγο, στην ανακοίνωση του, ότι ο 62χρονος τεχνικός, έφυγε για προσωπικούς λόγους. Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Στάθη Σταθόπουλο για προσωπικούς λόγους. Οι δυο πλευρές κατέβαλλαν προσπάθειες προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια όμως εν τέλει κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και εις το επανιδείν! Η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικατάσταση του, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

 

 

Read 676 times Last modified on Wednesday, 28 September 2022 16:37
Rate this item
(0 votes)

Latest from george