Print this page

Πρόβαρε ενδεκάδα ο ΟΦΗ με την Επισκοπή

13 Aug 2022 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Πρόβαρε ενεκάδα πρωταθλήματος, ο Νίκος Νιόπλιας, στο "ξεμούδιασμα" του ΟΦΗ, με 4-0 επί της Επισκοπής στο Γεντί Κουλέ.

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν την πρώτη μάχη του ΟΦΗ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, το επόμενο Σάββατο (20/8), ο τεχνικός του ΟΦΗ, έδειξε τις σκέψεις του, για την ενδεκάδα, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Αν φυσικά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, καθώς οι ομάδες αντιδρούν για την μη καταβολή των εσόδων απο το στοίχημακαι υπάρχουν φωνές, ακόμα και για αναβολή της πρεμιέρας, κάτι που όμως θα κριθεί μέσα στην εβδομάδα.

Η έκπληξη του Νιόπλια ήρθε στη θέση κάτω απο τα γκολπόστ, όπου κράτησε εκτός τους Σωτηρίου-Μανδά και έδωσε φανέλα βασικού στο νεοαποκτηθέντα Ολλανδό τερματοφύλακα Στίβενς, ο οποίος έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι με τον ΟΦΗ και χρησιμοποιήθηκε και στα 90 λεπτά.

Στις υπόλοιπες θέσεις, Γιουχού και Βούρος, χρησιμοποιήθηκαν στο κέντρο της άμυνας, δεξια ο Μαρινάκης και αριστερά ο Μπαλογιάννης.

Στην μεσαία γραμμή, Μεγιάδο, Ντιουσέ και ο Τοράλ σε ελεύθερο ρόλο.

Και στην επίθεση, Νέιρα και Ντίκο στα άκρα (αριστερά και δεξιά), με τον Τσιλιανίδη στην κορυφή.

Αυτή, θα μπορούσε να είναι μια πολύ πιθανή ενδεκάδα, για τον ΟΦΗ στο Περιστέρι και απο ότι φαίνεται είναι στις σκέψεις του προπονητή του ΟΦΗ, o οποίος περιμένει και άλλες μεταγραφές, αλλά και κάποιους απο τους νεοαποκτηθέντες, να έρθουν σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Ο Νιόπλιας, έδωσε ακόμη ένα ημίχρονο στο νεοαποκτηθέντα Ισλανδό αριστερό μπάκ Θοράρινσον (και για αυτόν πρώτο φιλικό), αλλά και στον Μπουζούκη, τον οποίο ο τεχνικός του ΟΦΗ, θέλει σε ετοιμότητα.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, καθώς ο ΟΦΗ επέλεξε να κάνει ένα φιλικό-προπόνηση, με ένα αντίπαλο, που τώρα ουσιαστικά ξεκινάει την προετοιμσία του, για την Σούπερ Λίγκ 2.

Η ομάδα του Ρεθύμνου, έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι, καθώς έχει κάνει μόλις δέκα προπονήσεις, ενώ ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, είχε τον Τσιλιανίδη να σκοράρει δυο φορές και να είναι απο τα κέρδη του φιλικού, ενώ απο ένα γκολ σημείωσαν οι Νέιρα και ο υπ' ατομόν Φαν Ντάινεν.

Καλές στιγμές στο παιχνίδι είχε ο Τοράλ, ο οποίος σέρβιρε στο Νέιρα το πρώτο γκολ στο 28ο δευτερόλεπτο του αγώνα, ενώ είχε και ένα δοκάρι στο 15'.

Διαιτητής: Π. Τσαγκαράκης Χανίων) Βοηθοί: Σινιοράκης, Κομισοπούλου (Χανίων). 4ος Γεωργόπουλος Ν. (Χανίων).

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Στίβενς, Μαρινάκης , Μπαλογιάννης (46′ Τοράρισον), Βούρος, Γιοχού, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Τοράλ, Νέιρα, Ντίκο (46′ Μπουζούκης), Τσιλιανίδης.
Στο 55′ μπήκαν και οι Φαν Ντουίνεν, Αποστολάκης, Κουές, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Στάικος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γουίλαρντ): Καλογεράκης (46′ Ψαρράς), Κεφαλάς, Κρίκλοου (55′ Τσιλεδάκης), Λάμτσε, Νίκολι )55′ Σταθόπουλος), Πετράκης (44′ Κώτσιος), Σαμουρκασόβι, Ουοττάρα (67′ Σουλειμάν), Εμπουέλε (86′ Μπερικάκης), Τάτσης (67′ Τζατζάνας), Αμπαφού (86′ Λέκα).

Read 831 times Last modified on Thursday, 18 August 2022 12:17
Rate this item
(0 votes)

Latest from george