Print this page

Τίμησε και δεξιώθηκε την Εθνική ομάδα πόλο ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

01 Aug 2022 Written by

 

Ερασιτέχνης ΟΦΗ και Εθνική ομάδα πόλο, έγιναν μια όμορφη παρέα, μια οικογένεια, την Κυριακή (31/7) το βράδυ στο κέντρο «Δεσποτικό» στις Μαλάδες.

 

Μετά την λήξη του «Σαμαρτζίδης Καπ» που πρόσφερε μεγάλες στιγμές στην πισίνα του Ηρακλείου, με την παρουσία της Εθνικής ομάδας, μετά από 20 χρόνια την πόλη μας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, δεξιώθηκε και τίμησε, την τρίτη στον κόσμο και δεύτερη στους Ολυμπιακούς αγώνες, Εθνική ομάδα της υδατοσφαίρισης.

 

 Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ευχήθηκε στον προπονητή της Εθνικής Θοδωρή Βλάχο και στους διεθνείς, καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό του Σπλίτ και γιατί όχι ένα μετάλλιο, που είναι το μοναδικό που λείπει από τη συλλογή της ομάδας.

 

Ο «τιμονιέρης» της Εθνικής, ευχαρίστησε τον ΟΦΗ και το κοινό του Ηρακλείου, για την εκπληκτική, όπως την χαρακτήρισε φιλοξενία και στάθηκε στην σημασία, η πόλη να αποκτήσει ένα κολυμβητήριο, που θα μπορέσει να αναπτύξει περισσότερο το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

 

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγελος Βλαχόπουλος, ανέφερε ότι και σε αυτό το μεγάλο ραντεβού που έρχεται, οι πολίστες μας, θα δώσουν το 100% του εαυτού τους, για το καλύτερο, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για την πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την διοργάνωση αυτής της βραδιάς.

 

Οι διεθνείς μας, τίμησαν τους εκλεκτούς μεζέδες και την κρητική κουζίνα του «Δεσποτικού» και η βραδιά κύλησε χαλαρά και όμορφα.

 

 Στην εκδήλωση τιμήθηκαν:

 

-OΟμοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος, ο τιμονιέρης της Εθνικής μας ομάδας.

 

-Ο αρχηγός της Εθνικής πόλο, Αγγελος Βλαχόπουλος, στο πρόσωπο του οποίου τιμήθηκε όλη η Εθνική ομάδα.

 

-Η ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος), για την προσφορά της στον αθλητισμό και την υδατοσφαίριση.

 

-Ο δημοσιογράφος και εκλεγμένο μέλος της ΚΟΕ Βασίλης Σκουντής, για την προσφορά του στον αθλητισμό και την αγάπη του, στην υδατοσφαίριση.

 

-Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, για την προσφορά του στον αθλητισμό και την υδατοσφαίριση.

 

- Η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου, για την προσφορά τους στον αθλητισμό και την υδατοσφαίριση.

 

-Το ΕΑΚΗ για την προσφορά του στον αθλητισμό και την υδατοσφαίριση.

 

-Το «ΝΕΡΟ ΡΟΥΒΑΣ» χορηγός της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, αλλά και του Σαμαρτζίδης Καπ.

 

-Οι ιδιοκτήτες του Δεσποτικού Ντίνα Κυπριανού και Βαγγέλης Πρινιανάκης, για την φιλοξενία της Εθνικής ομάδας πόλο.

 

 

 

Στην ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, αναφέρει για αυτήν την βραδιά, με την Εθνική ομάδα πόλο:

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, δεξιώθηκε και τίμησε, την τρίτη στον κόσμο και δεύτερη στους Ολυμπιακούς αγώνες, Εθνική ομάδα πόλο, που βρέθηκε στο Ηράκλειο για το Σαμαρτζίδης Καπ.

 

Στον φιλόξενο χώρο του «Δεσποτικού» στις Μαλάδες, σε μια υπέροχη βραδιά, αυτές οι σπουδαίες προσωπικότητες της Εθνικής μας, μας εντυπωσίασαν και έξω από την πισίνα, για το υψηλό επίπεδο τους.

 

Ο εξαιρετικός προπονητής μας, Θοδωρής Βλάχος, αλλά και τα παλικάρια του, οι αθλητές της Εθνικής μας, πραγματικά πρότυπα για τη νεολαία μας.

 

Καλή επιτυχία στην Εθνική μας, στο Πανευρωπαϊκό του Σπλίτ.

 

Ο ΟΦΗ και η Κρήτη μας, τους έδωσαν όλη τη θετική τους ενέργεια για μια θέση στο βάθρο, γιατί την αξίζουν!”

 

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες

 

Read 873 times Last modified on Saturday, 06 August 2022 22:14
Rate this item
(0 votes)

Latest from george