Print this page

Δανδάλης: "Η θέση των κοριτσιών του ΟΦΗ είναι στις Εθνικές κατηγορίες"

09 May 2022 Written by

«Η θέση της γυναικείας ομάδας βόλει του ΟΦΗ, είναι στα Εθνικά πρωταθλήματα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό των κοριτσιών, στην προσπάθεια που έκαναν στα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία, που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας.

Ο ΟΦΗ παρά την ανταγωνιστική του παρουσία, δεν κατάφερε να πάρει το ένα απο τα δυο προνομιούχα εισιτήρια ανόδου

(τα πήραν ο Ιωνικός Νικαίας και ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου), καθώς τερμάτισε στην τρίτη θέση, ωστόσο τα κορίτσια του Νίκου Προύφα τα έδωσαν όλα, απέναντι σε ομάδες, που είχαν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και πιο δυνατά παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο ΟΦΗ θα περιμένει το καλοκαίρι τις εξελίξεις στην Α2κατηγορία, μήπως μπορέσει να πάρει και αυτός το εισιτήριο ανόδου, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας, η γυναικεία ομάδα να παίξει σε υψηλότερες κατηγορίες τα επόμενα χρόνια.

Οπως είπε ο Γιάννης Δανδάλης για την εικόνα του ΟΦΗ, στους αγώνες «ο προπονητής και τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στους αγώνες. Κοντράραμε δυνατές ομάδες, που είχαν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό απο τη δική μας ομάδα και χάσαμε στις λεπτομέρειες την άνοδο. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, με στόχο να φέρουμε και το γυναικείο βόλεϊ του ΟΦΗ, σε Εθνικές κατηγορίες».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

3η θέση τα κορίτσια του ΟΦΗ στα μπαράζ ανόδου στην Α2

Read 812 times Last modified on Friday, 13 May 2022 13:34
Rate this item
(0 votes)

Latest from george