Μετά το βόλει και το μπάσκετ, ήρθε η σειρά της ΕΠΟ, να ανακοινώσει την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων σε Γ' Εθνική και γυναικείο ποδόφαιρο, για το προσεχές Σαββατοκύριακο,λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.
H είδηση σκόρπισε ανακούφιση στις ομάδες της Κρήτης, οι οποίες βράζουν απο τον κορωνοϊό.
Στην ανακοίνωση της, η ΕΠΟ κάνει λόγο η απόφαση αναβολής των πρωταθλημάτων ελήφθη "για την προστασία των αθλητριών και αθλητών, καθώς και των αξιωματούχων και όλων των εμπλεκομένων από τον COVID-19".
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση 5/1/22, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της 9/1/22.
Αναβλήθηκαν οι αγώνες όλων των κατηγοριών (Α΄, Β΄, Γ΄) των Γυναικείων Πρωταθλημάτων της 8 και 9/1/22.
Αναβλήθηκαν οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-17 & Κ-15 της 12 και 19/1/22.
Οι αποφάσεις για αναβολές ελήφθησαν για την προστασία των αθλητριών και αθλητών, καθώς και των αξιωματούχων και όλων των εμπλεκομένων από τον COVID-19».